Ultima oră
NEWS ALERT | Lovitură masivă încasată de Rapid! Un jucător de bază, OUT pentru patru luni NEWS ALERT | Lovitură masivă încasată de Rapid! Un jucător de bază, OUT pentru patru luni
Verdict clar în privinţa principalei ţinte a lui Gigi Becali! „Este o singură echipă la care nu pot să-l las” Verdict clar în privinţa principalei ţinte a lui Gigi Becali! „Este o singură echipă la care nu pot să-l las”
VIDEO | Florinel Coman continuă să şocheze cu gesturile sale! Vedeta de la FCSB a recidivat VIDEO | Florinel Coman continuă să şocheze cu gesturile sale! Vedeta de la FCSB a recidivat
S-a decis cine va fi antrenorul Barcelonei din sezonul viitor! Decizia luată de Xavi, după eşecul cu Real Madrid S-a decis cine va fi antrenorul Barcelonei din sezonul viitor! Decizia luată de Xavi, după eşecul cu Real Madrid
Răsturnare de situaţie! Florinel Coman ar putea să nu mai plece în Qatar la finalul campionatului Răsturnare de situaţie! Florinel Coman ar putea să nu mai plece în Qatar la finalul campionatului
Bogdan Lobonţ nu ar fi antrenorul Rapidului | VIDEO EXCLUSIV Bogdan Lobonţ nu ar fi antrenorul Rapidului | VIDEO EXCLUSIV

U. Cluj, achiziţie în ultima zi de transferuri. Lorand Fulop, adus de la FC Voluntari

U Cluj Publicat pe 5 sep 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38242/20850093/1/lorand-fulop.jpg

Universitatea Cluj continuă seria transferurilor, cel mai nou jucător care se alătură lotului condus de Eugen Neagoe fiind mijlocaşul ofensiv Lorand Fulop (25 de ani), conform site-ului oficial al clujenilor.

Lorand Fulop a început fotbalul în oraşul natal la ACS Kinder Târgu Mureş. În perioada junioratului a mai trecut pe la FC Ardealul Cluj şi Sepsi OSK. În 2016, jucătorul a fost transferat de FC Botoşani, echipă la care a debutat în fotbalul profesionist.

În sezonul 2016/2017, primul la nivel de Liga 1, mijlocaşul a bifat 18 apariţii, marcând patru goluri şi reuşind să ofere două pase decisive. A început sezonul următor cu trei goluri în cinci partide, însă o accidentare gravă la ligamentele încrucişate l-au ţinut departe de teren pentru o bună parte din an. A revenit în play-out-ul acelei ediţii de campionat, când a mai fost utilizat în şase partide, marcând un gol în ultima etapă cu Gaz Metan Mediaş.

În ciuda accidentării suferite în anul precedent, Lorand Fulop a avut un sezon 2018/2019 cu evoluţii solide. A strâns 25 de meciuri pentru echipa din nordul Moldovei, parcând opt goluri şi oferind patru pase decisive.

Pe 22 iulie 2019, jucătorul era transferat în Ungaria de către Puskas Akademia. A strâns patru meciuri şi un gol, iar în a doua parte a sezonului a fost împrumutat la Sepsi OSK.

Pentru formaţia covăsneană a bifat 14 partide în campionat şi în Cupa României, marcând de patru ori.

În al doilea an al împrumutului la Sepsi, Lorand Fulop a fost utilizat în 24 de partide în toate competiţiile. A marcat două goluri şi a oferit două pase decisive, încheind sezonul pe poziţia a patra în campionat alături de Sepsi.

Pentru Lorand Fulop a urmat un transfer la FC Voluntari. A avut un început perfect pentru ifloveni, cu gol şi assist la debut împotriva celor de la Dinamo Bucureşti. A contribuit la prima calificare în play-off din istoria ilfovenilor. A jucat în 39 de partide pe parcursul sezonului trecut în care a ajuns şi în ultimul act al Cupei României.

Lorand Fulop are două prezenţe în tricoul naţionalei U21 a României, în partidele amicale cu Spania şi Danemarca, meciuri ce au avut loc în martie 2019. De asemenea, mijlocaşul a făcut parte din lotul lui Mirel Rădoi la turneul final al Campionatului European U21 din 2019, când ”tricolorii” au ajuns până în semifinalele competiţiei.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

U Cluj

Ultimele articole Toate articolele