Ultima oră
Lionel Messi intră în istoria MLS după ce a oferit cinci pase decisive şi un gol în meciul cu New York Red Bulls Lionel Messi intră în istoria MLS după ce a oferit cinci pase decisive şi un gol în meciul cu New York Red Bulls
Ladislau Boloni, atac la adresa arbitrajului după înfrângerea suferită în duelul cu Rennes: ”Nu ştiu dacă să urlu, să plâng sau să râd” Ladislau Boloni, atac la adresa arbitrajului după înfrângerea suferită în duelul cu Rennes: ”Nu ştiu dacă să urlu, să plâng sau să râd”
Cristiano Ronaldo, de neoprit! Starul portughez a marcat o triplă pentru  Al Nassr

Cristiano Ronaldo, de neoprit! Starul portughez a marcat o triplă pentru Al Nassr
Probleme mari la PSG! Starul a fost operat de ruptură de ligament

Probleme mari la PSG! Starul a fost operat de ruptură de ligament
VIDEO | CFR Cluj - Rapid, astăzi, de la 21:30, în direct la Prima Sport 1! Giuleştenii caută prima victorie din play-off VIDEO | CFR Cluj - Rapid, astăzi, de la 21:30, în direct la Prima Sport 1! Giuleştenii caută prima victorie din play-off
VIDEO | Petrolul - Oţelul, astăzi, de la 15:30, în direct la Prima Sport 1! Gălăţenii continuă lupta pentru cupele europene VIDEO | Petrolul - Oţelul, astăzi, de la 15:30, în direct la Prima Sport 1! Gălăţenii continuă lupta pentru cupele europene

”U” Cluj i-a furat un atacant lui Dinamo de sub nas! Transferul e ca şi făcut

Superliga Publicat de Ovidiu Neacşu pe 8 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21453932/1/profimedia-0811993563.jpg

”U” Cluj este foarte aproape să semneze cu Deniz Hummet, iar afacerea s-ar putea încheia chiar în cursul zilei de astăzi. Atacantul s-a aflat şi pe lista lui Dinamo, dar clujenii le-au luat faţa câinilor.

Formaţia din ”Ştefan cel Mare” a discutat cu turcul încă din finalul anului trecut, dar acesta a ezitat să dea un răspuns concret, cu toate că era liber de contract. Se pare că ardelenii l-au atras cu un salariu mai bun şi prin obiectivele mult mai îndrăzneţe; accederea în play-off şi câştigarea Cupei României.

Oficialii lui ”U” Cluj au transmis că vor lua astăzi o decizie în cazul atacantului de 27 de ani, informează GSP.ro. Sunt şanse mari ca Dinamo să primească acestă lovitură de la ”şepcile roşii”, având în vedere că Ioan Ovidiu Sabău a anunţat după ultimul amical că şi-ar dori un atacant.

Jucătorul de origine turcă, născut în Suedia s-a despărţit la începutul acestui an de Kalmar, formaţie pentru care a adunat doar 3 meciuri în acest sezon.

  • În stagiunea precedentă, turcul a reuşit 12 goluri şi 3 assist-uri în 48 de partide jucate
  • Deniz Hummet este cotat la 700.000 de euro, conform siteului de specialitate Transfermarkt.com
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele