Ultima oră
Tenis de viitor: noii campioni naţionali la U12 sunt şi colegi de bancă! Tenis de viitor: noii campioni naţionali la U12 sunt şi colegi de bancă!
Dan Petrescu ar putea pierde un jucător important! "Are parte de toată atenţia" Dan Petrescu ar putea pierde un jucător important! "Are parte de toată atenţia"
LIVE TEXT | Polonia - Olanda 1-1! Gapko restabileşte egalitatea LIVE TEXT | Polonia - Olanda 1-1! Gapko restabileşte egalitatea
OFICIAL  | Colosul din fotbalul european a anunţat prelungirea jucătorului revelaţie din acest sezon. „Este genul de jucător pe care ni-l dorim” OFICIAL | Colosul din fotbalul european a anunţat prelungirea jucătorului revelaţie din acest sezon. „Este genul de jucător pe care ni-l dorim”
Pe ce pune accentul Denis Alibec înaintea debutului la EURO 2024. „Aş vrea să joc mai mult şi cu siguranţă voi da totul acele minute” Pe ce pune accentul Denis Alibec înaintea debutului la EURO 2024. „Aş vrea să joc mai mult şi cu siguranţă voi da totul acele minute”
A venit sentinţia lui Adrian Ilie! Fostul jucător a fost condamnat la 8 luni de închisoare cu suspendare A venit sentinţia lui Adrian Ilie! Fostul jucător a fost condamnat la 8 luni de închisoare cu suspendare

”U” Cluj i-a răspuns lui Gigi Becali! ”Dacă Alex Chipciu vrea la FCSB, vom face asta!”

U Cluj Publicat pe 23 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38242/21602653/1/chipciu.jpg

Se pare că Alex Chipciu şi-ar fi stabilit viitorul. În ultimul timp s-a vehiculat că Alex Chipciu va ajunge la FCSB, formaţie la care a evoluat în urmă cu un deceniu.

Acum, fotbalistul Universităţii Cluj a dat de înţeles că aventura sa la clubul ardelean se apropie de sfârşit, iar şansele ca acesta să ajungă la campioana României cresc considerabil.

Recent, Alex Chipciu a vorbit despre nemulţumirile pe care le are la U Cluj. 

Între timp, nimic nu s-a concretizat, iar preşedintele lui ”U” Cluj a vorbit despre posibilitatea ca fotbalistul să ajungă la FCSB. 

”Dacă Alex Chipciu vrea la FCSB, vom face asta!”

”Alex mai are contract un an de zile. Nu am discutat cu el despre o posibilă plecare a lui la FCSB. Dacă va exista această dorinţă a lui, vom discuta după meciul de la Craiova”, a declarat preşedintele lui U.Cluj, conform playsport.ro.

 

mail-share icon Email
viewscnt

U Cluj

Ultimele articole Toate articolele