Ultima oră
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!
Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei
Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma

U. Cluj, interesată de Ioan Ovidiu Sabău în cazul în care Eugen Neagoe va rupe unilateral contractul

U Cluj Publicat pe 25 dec 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38242/20962431/1/u-cluj-2023.jpg

Universitatea Cluj nu vrea să renunţe la Eugen Neagoe, însă antrenorul va rupe unilateral contractul şi va semna, aproape sigur, cu Universitatea Craiova. Astfel, ardelenii se văd nevoiţi să caute variante de nou principal, iar un nume aflat pe lista conducerii este Ioan Ovidiu Sabău, care a renunţat la antrenorat în 2014, după experienţa de la ASA Târgu Mureş.

Ioan Ovidiu Sabău este pregătit să revină la treabă, recunoscând public acest detaliu, iar o posibilă experienţă poate fi la Universitatea Cluj, conform ProSport. Ar fi şi o experienţă sentimentală pentru antrenor, care a fost asociat cu ”Şepcile Roşii” în cariera de jucător, dar şi în cariera de antrenor.

Referitor la experienţele ca antrenor, pe lângă Universitatea Cluj, Ioan Ovidiu Sabău le-a mai pregătit pe Gaz Metan Mediaş, Gloria Bistriţa, Poli Timişoara, FCM Târgu Mureş şi Rapid.

Eugen Neagoe vrea să rupă unilateral contractul cu U. Cluj

Eugen Neagoe este hotărât să meargă la Universitatea Craiova şi va denunţa unilateral contractul cu ”U” Cluj.

”Geană” a anunţat că va denunţa unilateral contractul cu ”U” Cluj, nefiind legat de nicio clauză în contract. El va trebui să înapoieze clujenilor jumătate din suma câştigată din salarii.

Neagoe are un salariu de 8.000 de euro/lună la ”U” Cluj şi a primit doar două salarii, în cele patru luni petrecute la club, astfel că va trebui să le achite ardelenilor 8.000 de euro. Acesta renunţă şi la cele două salarii restante.

”Le trimit notificare de denunţare unilaterală a contractului, dacă nu au vrut pe cale amiabilă.

Am vorbit cu suporterii lui U Cluj. Le mulţumesc, au fost admirabili, vor rămâne întotdeauna speciali pentru mine. Băieţii cu care am vorbit dintre liderii galeriei au insistat să rămân, dar au înţeles până la urmă şi mi-au urat succes. U Cluj va rămâne mereu o echipă specială pentru mine, pentru sufletul meu şi sper să aibă în continuare rezultate foarte bune”, a declarat Neagoe pentru sursa mai sus menţionată.

”Din punctul meu de vedere, fără să dau sfaturi, cred că Sabău ar fi cea mai bună alegere pentru U Cluj, am văzut numele lui menţionat în media, alte informaţii n-am. A făcut istorie la U Cluj, la naţională, e foarte valoros şi merită să fie antrenorul lui U Cluj, m-aş bucura pentru el”, a mai spus Neagoe.

”U” Cluj, Astra Giurgiu (noiembrie 2020 - mai 2021) şi Hermannstadt (octombrie - decembrie 2019) sunt cele mai recente echipe pe care le-a pregătit Eugen Neagoe. El a mai avut un scurt mandat în 2005 la rivala FC ”U” Craiova, la care i-a mai fost secund lui Victor Piţurcă în perioada 2010 – 2011.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

U Cluj

Ultimele articole Toate articolele