Ultima oră
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!
Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei
Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma
Fostul căpitan Sergej Barbarez a fost numit selecţioner al Bosniei Fostul căpitan Sergej Barbarez a fost numit selecţioner al Bosniei
Max Verstappen, imbatabil şi pe teritoriul Chinei. Campionul mondial a câştigat cursa de sprint Max Verstappen, imbatabil şi pe teritoriul Chinei. Campionul mondial a câştigat cursa de sprint

U Cluj se pregăteşte pentru Casa Liga 1: Vlad Morar, în negocieri cu "Şepcile Roşii"

Dinamo Publicat pe 31 mai 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20725230/1/morar-2.jpg


Universitatea Cluj a trimis-o pe Dinamo pentru prima dată în istorie în Liga 2, iar acum se pregăteşte să-i mai dea o lovitură echipei din Şoseaua Ştefan cel Mare şi să-l transfere pe Vlad Morar.
 
Atacantul în vârstă de 28 de ani nu se gândeşte să continue alături de "câini" şi în liga secundă, iar viitorul său s-ar putea lega de Universitatea Cluj, club pentru care a mai evoluat în două rânduri. Conform Fanatik.ro, şefii echipei din Ardeal au dat startul negocierilor cu Morar, iar discuţiile se poartă în jurul salariului pe care atacantul îl va câştiga pe Cluj Arena.
 
Morar, care a marcat singurul gol al lui Dinamo în cele două meciuri de baraj jucate cu Universitatea Cluj, a punctat de cinci ori în cele 15 meciuri jucate pentru Dinamo în acest sezon, reuşind să ofere şi o pasă decisivă.
 
Cotat la 350.000 de euro, Morar a mai jucat pentru U Cluj între 2010 şi 2012, dar şi între 2014 şi 2015, adunând şapte goluri în 21 meciuri.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele