Ultima oră
Gabi Balint şi-a spus „oful” după înfrângerea cu Belgia: „Trebuie să recunoaştem” Gabi Balint şi-a spus „oful” după înfrângerea cu Belgia: „Trebuie să recunoaştem”
EXCLUSIV | Declaraţie curajoasă înainte de meciul României cu Slovacia. „I-am văzut, în mod normal nu au cum să ne dea gol” EXCLUSIV | Declaraţie curajoasă înainte de meciul României cu Slovacia. „I-am văzut, în mod normal nu au cum să ne dea gol”
Suporterii naţionalei, desfiinţaţi de Mitică Dragomir! "Ăştia sunt oameni bolnavi mintal! Vai de mama lor" Suporterii naţionalei, desfiinţaţi de Mitică Dragomir! "Ăştia sunt oameni bolnavi mintal! Vai de mama lor"
VIDEO | Imagini superbe din cantonamentul României! Florinel Coman, alături de fetiţa lui VIDEO | Imagini superbe din cantonamentul României! Florinel Coman, alături de fetiţa lui
Jucătorul României care i-a atras atenţia lui Kevin de Bruyne, după Belgia - România 2-0. „A fost foarte bun, periculos” Jucătorul României care i-a atras atenţia lui Kevin de Bruyne, după Belgia - România 2-0. „A fost foarte bun, periculos”
Un fost mare jucător a făcut duşuri cu bere la meciul cu Ucraina | VIDEO EXCLUSIV Un fost mare jucător a făcut duşuri cu bere la meciul cu Ucraina | VIDEO EXCLUSIV

„U” Cluj se va reuni pe 17 iunie şi va efectua un cantonament în Austria! Amicale puternice pentru ardeleni

U Cluj Publicat pe 11 iun 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38242/21625639/1/ucluj.jpg

Jucătorii echipei Universitatea Cluj vor relua pregătirile pentru noul sezon din Superliga la 17 iunie.

Primele opt zile de pregătire se vor desfăşura pe plan local, după care va urma un cantonament în Austria.

Plecarea în stagiul de pregătire din Austria este programată pe 25 iunie. La fel ca şi la începutul sezonului trecut, Complexul Aldiana Club din localitatea Ampflwang im Hausruckwald va fi casa Universităţii pentru cele 12 zile de cantonament.

Programul jocurilor amicale din Austria:

28 iunie: FC Universitatea Cluj vs SV Reid (locul 2 în liga secundă din Austria)

1 iulie: Meci de pregătire împotriva unui adversar ce urmează să fie stabilit.

4 iulie: FC Universitatea Cluj vs DVTK (locul 7 în prima ligă din Ungaria)

5 iulie: FC Universitatea Cluj vs FC Slovan Liberec (locul 7 în prima ligă din Cehia)

mail-share icon Email
viewscnt

U Cluj

Ultimele articole Toate articolele