Ultima oră
”Rotaru nu îl lasă să plece”. A fost dezvăluit motivul pentru care Reghecampf a plecat de la Universitatea Craiova după ce a fost prezentat la noua echipă: ”Rotaru nu îl lasă să plece.” | VIDEO EXCLUSIV ”Rotaru nu îl lasă să plece”. A fost dezvăluit motivul pentru care Reghecampf a plecat de la Universitatea Craiova după ce a fost prezentat la noua echipă: ”Rotaru nu îl lasă să plece.” | VIDEO EXCLUSIV
Alexia Putellas va fi audiată în cazul Rubiales Alexia Putellas va fi audiată în cazul Rubiales
O tânără gimnastă de culoare ignorată în timpul unei premieri în Irlanda. Simone Biles a reacţionat O tânără gimnastă de culoare ignorată în timpul unei premieri în Irlanda. Simone Biles a reacţionat
”Mai mult plâng decât râd. Nu sunt eu cel care trebuie să scoată echipa din această situaţie!”. Jucătorul de la CSA Steaua nu a mai rezistat şi a răbufnit după meciul cu Slatina | VIDEO ”Mai mult plâng decât râd. Nu sunt eu cel care trebuie să scoată echipa din această situaţie!”. Jucătorul de la CSA Steaua nu a mai rezistat şi a răbufnit după meciul cu Slatina | VIDEO
Victorie electrizantă pentru Dominic Marcu la Trofeul Valea Cetăţii Râşnov Victorie electrizantă pentru Dominic Marcu la Trofeul Valea Cetăţii Râşnov
Dragoş Iancu nu renunţă! A fost operat cu succes, iar medicii i-au spus când va reveni pe teren: ”Cea mai mare frică a mea era că nu voi mai putea juca!” | VIDEO EXCLUSIV Dragoş Iancu nu renunţă! A fost operat cu succes, iar medicii i-au spus când va reveni pe teren: ”Cea mai mare frică a mea era că nu voi mai putea juca!” | VIDEO EXCLUSIV

U Craiova 1948 a anunţat că FIFA va ridica interdicţia de a legitima noi jucători

FC U Craiova 1948 Publicat pe 6 aug 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38986/20806186/1/fc-u-craiova-liga-1.jpg

U Craiova 1948 a precizat, vineri seară, într-un comunicat, că FIFA ar urma să ridice interdicţia clubului de a legitima noi jucători.

În legătură cu ştirea eronată răspândită în mass-media, despre datoriile către foşti jucători, clubul nostru face următoarele precizări: Singurul jucător pentru care a existat obligaţie de plată şi care face obiectul acestei interdicţii este Armin Gremsl. Fostului portar al Ştiinţei i-a fost achitată ieri suma de €26.000.

În ceea ce îi priveşte pe ceilalţi jucători, datoriile către aceştia au fost achitate încă din această iarnă. Prin urmare, FIFA va ridica în următoarele zile interdicţia clubului de a legitima noi jucători”, a notat clubul oltean într-un comunicat postat pe site-ul oficial.

Decizia luată de FRF, după ce Marius Croitoru a dat indicaţii la partida FCSB - FC U Craiova

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a declarat, vineri, după şedinţa Comitetului Executiv al FRF, că antrenorii suspendaţi vor sta de acum încolo la meciuri lângă delegatul de joc sau, dacă va fi cazul, lângă observatorul de arbitri.

Decizia a venit ca urmare a discuţiilor legate de faptul că la partida dintre FCSB şi FC U Craiova, Marius Croitoru, antrenorul oltenilor, a comunicat, totuşi, cu stafful tehnic.

Suspendat pentru meciul cu FCSB după cartonaşul roşu primit în prima etapă, contra Farului, Marius Croitoru a privit partida din tribunele Arenei Naţionale şi a avut un dialog permanent cu oamenii de pe banca tehnică a celor de la FC U Craiova. Timp de 90 de minute, Croitoru a văzut meciul şi pe ecranul unui telefon mobil şi le-a transmis jucătorilor săi indicaţii prin intermediul antrenorului secund.

Astăzi am luat decizia de a interveni pe regulamentul disciplinar pentru a clarifica o situaţie cu care ne-am confruntat la începutul acestui sezon, şi anume atunci când avem un antrenor care se află într-o stare de suspendare. Ne dorim să eliminăm pe cât posibil încălcarea regulamentului, care nu permite antrenorului să comunice cu jucătorii în timpul jocului.

Fiindcă am văzut destul de multe situaţii care dăunează imaginii competiţiei, în încercarea permanentă de ocolire a regulamentului. Iar acest lucru înseamnă pentru noi că nu reuşim să implementăm în totalitate sancţiunea respectivă. De aceea, soluţia găsită de colegii din cadrul şcolii federale de antrenori este ca tehnicianul, atunci când este suspendat, să ocupe un loc lângă delegatul de joc. Dacă delegatul de joc este nevoit să coboare la marginea terenului în timpul jocului, antrenorul rămâne atunci lângă observatorul de arbitri.

Sancţiunea pentru încălcarea acestor prevederi este o penalitate de 50.000 de lei. Se păstrează totodată interdicţia de acces la vestiare, în tunel, în incinta terenului şi pe banca de rezerve, ca şi până acum”, a spus Burleanu.

 

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri