Ultima oră
VIDEO | FC Hermannstadt - FC Botoşani, astăzi, de la 17:30, în direct la Prima Sport 1! Sibienii pot rămâne lideri în play-out VIDEO | FC Hermannstadt - FC Botoşani, astăzi, de la 17:30, în direct la Prima Sport 1! Sibienii pot rămâne lideri în play-out
VIDEO | Farul - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Clujenii nu îşi permit paşi greşiţi pentru lupta la locul 2 VIDEO | Farul - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Clujenii nu îşi permit paşi greşiţi pentru lupta la locul 2
Olympique Marseille îşi salvează sezonul cu accederea în penultimul act din Europa League Olympique Marseille îşi salvează sezonul cu accederea în penultimul act din Europa League
PAOK şi Răzvan Lucescu părăsesc Conference League. Club Brugge s-a impus în ambele manşe PAOK şi Răzvan Lucescu părăsesc Conference League. Club Brugge s-a impus în ambele manşe
AS Roma a câştigat duelul italian cu AC Milan din sferturile Europa League AS Roma a câştigat duelul italian cu AC Milan din sferturile Europa League
A pus punctul pe „i”! Marea problemă a formaţiei din Superliga. „Şi alţii sunt responsabili, că nu doar ei sunt pe teren” | EXCLUSIV VIDEO A pus punctul pe „i”! Marea problemă a formaţiei din Superliga. „Şi alţii sunt responsabili, că nu doar ei sunt pe teren” | EXCLUSIV VIDEO

U. Craiova a dat lovitura cu înlocuitorul lui Nicuşor Bancu! Basilio Ndong, lăudat de Sorin Cârţu

CS Universitatea Craiova Publicat pe 4 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/21086323/1/fc-arges-universitatea-craiova-superliga-superbet-7-10-2022.jpg

Basilio Ndong (24 de ani) a venit în ianuarie la Universitatea Craiova, de la IK Start (Norvegia), pentru a fi rival pe post pentru Nicuşor Bancu. Accidentat, căpitanul oltenilor a fost înlocuit cu fotbalistul din Guineea Ecuatorială, iar în partida cu CFR Cluj a evoluat mulţumitor.

Sorin Cârţu, preşedintele Universităţii Craiova, l-a lăudat pe fundaşul lateral pentru cum s-a comportat cu ardelenii, chiar dacă formaţia lui Dan Petrescu nu prea a avut ocazii de poartă.

Legenda Craiovei l-a catalogat pe Basilio Ndong ca fiind un câştig real pentru Universitatea. Până acum, africanul a evoluat în nouă meciuri şi a oferit o pasă decisivă. Transfermarkt îl cotează la 550.000 de euro.

Mie mi-a plăcut, să ştii. Cred că e una dintre cele mai bune partide pe care le-a făcut. Şi eu am avut aşa temere. E un câştig pentru echipă şi asta ne bucură. Bine că n-a venit şi cu bani din Botswana!”, a spus Sorin Cârţu, conform sport.ro.

U. Craiova a plătit 200.000 de euro pentru aducerea africanului, în ianuarie. A mai jucat, în Europa, la KVC Westerlo (Belgia) şi FC Shkupi (Macedonia de Nord).

În acest sezon nu a evoluat nici măcar un meci la nivelul echipei de club, ci doar două pentru echipa naţională, înainte de sosirea în Bănie.

Gică Popescu, detaliu interesant după meciul dintre U. Craiova şi CFR Cluj

Partida dintre Universitatea Craiova şi CFR Cluj s-a terminat la egalitate, scor 1-1, iar Farul şi FCSB au fost avantajate de rezultat. Gică Popescu, oficial al formaţiei din Constanţa, a recunoscut că s-a bucurat pentru remiză, dar a accentuat că au fost momente în care ardelenii puteau pierde derby-ul din Bănie.

În emisiunea Fotbal Show, de la Prima Sport 1, Gică Popescu a afirmat că nu se aştepta să fie momente atât de lungi în care CFR Cluj să fie dominată de Universitatea Craiova, dar nici ca ardelenii să nu aibă nici măcar un corner.

Spre deosebire de CFR Cluj, trupa lui Eugen Neagoe a avut nu mai puţin de 15 cornere, o statistică incredibilă, scoasă în evidenţă de fostul mare internaţional.

Îmi doream un rezultat de egalitate pentru a rămâne la două puncte de CFR Cluj. Nu mă gândeam că se va întâmpla, dar mă bucur. În prima repriză am avut senzaţia că ambele echipe se tem una de cealaltă. A existat prea mult respect, prea multă teamă. În repriza a doua a venit golul lui CFR, care nu avusese nicio ocazie până atunci.

Craiova a reacţionat imediat şi a egalat. După aceea, nu am văzut-o niciodată pe CFR Cluj cum am văzut-o în acest meci. A fost sub asediu în ultimele 10 minute. Vreau să mai spun un lucru. A fost 15-0 la cornere pentru Craiova. Cred că e pentru prima dată în acest campionat când CFR Cluj nu are niciun corner.

Se pare că se adevăreşte ce comentam cu toţii înainte de play-off, că va fi un play-off foare echilibrat. E foarte foarte strâns”, a declarat Gică Popescu în emisiunea Fotbal Show, la Prima Sport 1.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri