Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

U. Craiova, la al treilea transfer al verii. Ivan Martic a ajuns în cantonamentul oltenilor. Update: Ivan Martic a fost prezentat oficial

CS Universitatea Craiova Publicat pe 11 iul 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/20763962/1/ivan-martic-cel-mai-bun-transfer-care-a-fost-cea-mai-neinspirata-mutare.jpg

 

Update luni (11 iulie), ora 16:30: Apărătorul elveţian Ivan Martic a semnat, luni, un contract pe doi ani cu Universitatea Craiova.

Ivan Martic a revenit la clubul din Bănie, după doi ani petrecuţi la FC Sion. Martic (31 de ani) a evoluat pentru olteni între 2017 şi 2020, câştigând Cupa României în 2018.

"OFICIAL | Bine ai revenit acasă, Ivan Martic!

Universitatea Craiova a semnat un contract valabil pe o perioadă de 2 ani cu Ivan Martic.

Câştigător al Cupei României, cu peste 70 de meciuri în tricoul alb-albastru, Ivan se întoarce acasă pentru a apăra blazonul Ştiinţei, aşa cum a făcut-o şi în cei aproape 3 ani petrecuţi în Cetatea Băniei. Mult succes!", a transmis Universitatea Craiova, pe Facebook.

_________________________________________________________________________

Ştirea iniţială:

U. Craiova a rezolvat, marţi, al treilea transfer al verii. Ivan Martic, 31 de ani, s-a întors în Bănie după doi ani petrecuţi în Elveţia, la FC Sion.

La puţin timp după ce a anunţat despărţirea de Antoine Conte, clubul oltean a rezolvat problema concurenţei pentru Ştefan Vlădoiu în flancul drept al apărării şi a apelat la un fotbalist care a mai jucat în Bănie. Iar Ivan Martic a ajuns deja sub comanda lui Laszlo Balint:

"Martic a venit acum la echipă, după ce a plecat Conte. A revenit, după 2-3 ani în care a fost în ţara lui natală. Poate juca şi fundaş central", a declarat Sorin Cârţu, preşedintele oltenilor, la Pro Arena.

În precedenta perioadă petrecută la Craiova, Martic a adunat 74 de meciuri între 2017 şi 2020, marcând cinci goluri şi oferind şapte pase decisive. În ultimele două sezoane, însă, Martic a prins doar 18 partide pentru FC Sion.

Ştefan Vlădoiu va fi titularul postului de fundaş dreapta, poziţie pe care mai pot juca Martic, tânărul Ionuţ Mitran şi Bogdan Vătăjelu.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri