Ultima oră
MM Stoica a spus lucrurilor pe nume după eşecul cu Universitatea Craiova: ”Nu s-a pus problema. Am dominat partida!”

MM Stoica a spus lucrurilor pe nume după eşecul cu Universitatea Craiova: ”Nu s-a pus problema. Am dominat partida!”
VIDEO | PSG - Borussia Dortmund 0-1! Francezii au avut ratări imense! Nemţii au reuşit miracolul şi sunt prima echipă care ajunge în finala Champions League VIDEO | PSG - Borussia Dortmund 0-1! Francezii au avut ratări imense! Nemţii au reuşit miracolul şi sunt prima echipă care ajunge în finala Champions League
Olimpiada de la Paris din acest an se pregăteşte să facă faţă unei provocări fără precedent în materie de securitate cibernetică Olimpiada de la Paris din acest an se pregăteşte să facă faţă unei provocări fără precedent în materie de securitate cibernetică
”Sper ca Gloria să devină Steluţa 2”. Primarul din Buzău, savuros, după revenirea în Superliga ”Sper ca Gloria să devină Steluţa 2”. Primarul din Buzău, savuros, după revenirea în Superliga
Barcelona are patru jucători pe care îi consideră netransferabili Barcelona are patru jucători pe care îi consideră netransferabili
Impresionează în Superliga, dar nu i se dau şanse să fie la EURO. ”A fost contestat vehement din interior” Impresionează în Superliga, dar nu i se dau şanse să fie la EURO. ”A fost contestat vehement din interior”

U. Craiova, mai aproape de transferul lui Işfan. Cârţu admite: "Mie îmi place. Vine să aibă postul lui"

CS Universitatea Craiova Publicat pe 17 iul 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/20778559/1/isfan.jpg


Alexandru Işfan (24 de ani) e foarte aproape de transferul la U. Craiova, iar Sorin Cârţu a vorbit deschis despre venirea mijlocaşului ofensiv, despre care spune că s-ar putea impune rapid în sistemul imaginat de Laszlo Balint.
 
Cum brazilianul Gustavo e foarte aproape de plecarea în Asia, Işfan e alesul conducerii oltenilor pentru a-l înlocui, iar Sorin Cârţu recunoaşte că tratativele cu FC Argeş sunt foarte avansate pentru fotbalistul cotat la 600.000 de euro:
 
"Işfan e un jucător interesant. E interes, ştiu că au fost şi ceva discuţii sau propuneri. Sunt lucruri care privesc patronii echipei. E interesant jucătorul, mie îmi place. Şi în ideea asta (n.r - de a-l înlocui pe Gustavo), dar nu trebuie neapărat să înlocuiască pe cineva. Vine să aibă postul lui. Dacă luăm ceva, pe ideea asta luăm. E jucător cu calitate", a spus preşedintele oltenilor, pentru Pro Arena.
 
Sâmbătă, Marian Copilu a fost trimis de Mihai Rotaru pentru a rezolva mutarea, iar omologul Jean Vlădoiu recunoaşte că piteştenilor le va fi greu să-l ţină pe Işfan:
 
"Am vorbit şi cu domnul Gentea (n. red - primarul Cristian Gentea), cu Andrei (n. red - Prepeliţă). Işfan e singurul junior pe care-l mai avem, mai avem tineri de 18 ani, dar ne va fi foarte greu fără el. Dar dacă oamenii din conducerea clubului decid asta, nu ne putem impotrivi.
 
Trebuie să găsim soluţii, putem să-i dăm şansa lu Işfan să ajungă la o echipă mult mai bună pentru a creşte şi pentru a-şi  arăta valoarea. Lui Andrei îi va fi greu, dar vom găsi soluţii.
 
Si CFR Cluj s-a interesat de el, Dan Petrescu l-a dorit, cert e că rămâne la noi, va juca până va veni momentul să plece", a admis Vlădoiu.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri