Ultima oră
VIDEO | Florinel Coman, gest emoţionant după ce a marcat cu Sepsi VIDEO | Florinel Coman, gest emoţionant după ce a marcat cu Sepsi
Jaqueline Cristian s-a calificat în turul secund la Madrid. Prestaţie perfectă contra unei jucătoare mai bine clasată Jaqueline Cristian s-a calificat în turul secund la Madrid. Prestaţie perfectă contra unei jucătoare mai bine clasată
Final de sezon perfect pentru Gică Hagi. ”Acum e bine, am revenit la identitatea noastră” Final de sezon perfect pentru Gică Hagi. ”Acum e bine, am revenit la identitatea noastră”
VIDEO | Sepsi - FCSB 0-1, în direct la Prima Sport 1! Coman deschide scorul VIDEO | Sepsi - FCSB 0-1, în direct la Prima Sport 1! Coman deschide scorul
VIDEO | Louis Munteanu, imposibil de neconvocat la EURO. ”Sper să fiu şi eu acolo” VIDEO | Louis Munteanu, imposibil de neconvocat la EURO. ”Sper să fiu şi eu acolo”
Unirea Slobozia va juca pentru prima dată în Superliga! Ialomiţenii sunt promovaţi matematic după succesul de la Mioveni Unirea Slobozia va juca pentru prima dată în Superliga! Ialomiţenii sunt promovaţi matematic după succesul de la Mioveni

U. Craiova şi-a luat antrenor cu portarii. Daniel Tudor, fost la CFR Cluj, în stafful lui Laszlo Balint

CS Universitatea Craiova Publicat pe 12 iul 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/20772074/1/daniel-tudor.png

Universitatea Craiova se întăreşte pentru următorul sezon de SuperLiga României, care va fi LIVE pe programele Prima Sport şi pe aplicaţia PrimaPlay.ro, iar astfel continuă schmbările şi la nivelul staffului tehnic. Oltenii, prin implicarea lui Marian Copilu, au reuşit să îl aducă la echipă pe Daniel Tudor, fost la CFR Cluj, dar care ultima dată a colaborat cu Cosmin Contra în Golf.

Laszlo Balint l-a primit în staff pe Tudor, conform Fanatik, care a fost sub contract cu CFR Cluj până în luna august a anului trecut. Acesta din urmă are o legătură strânsă cu Marian Copilu, plecând odată cu el de la echipa campioană a României, când Neluţu Varga a decis să facă mai multe schimbări.

În plus, Daniel Tudor, antrenor cu portarii, este cunoscut şi pentru faptul că a lucrat cu Dan Petrescu în perioada Unirea Urziceni, când era cucerit titlul şi când formaţia ”Bursucului” reuşea calificarea în grupele cupelor europene.

Universitatea Craiova, nevoită să îl folosească pe Dan Nistor drept ”monedă de schimb”

Dan Nistor ar putea fi folosit ca ”monedă de schimb”, pentru ca Universitatea Craiova să mai aducă un jucător la echipă.

E cunoscut faptul că Dan Nistor vrea să o părăsească pe U. Craiova, după ce şi-a pierdut locul de titular la echipa din Bănie. Mijlocaşul ar putea ajunge la CS Mioveni, după ce mutarea la FC Argeş pare că a picat

Oltenii vor să aibă postul de atacant acoperit, în cazul unei plecări a lui Markovic, iar varianta la care s-au gândit este Bogdan Rusu (32 de ani). Atacantul este golgheterul şi căpitanul lui CS Mioveni şi ar fi dispus să vină la Craiova.

Echipa din Bănie l-a oferit pe Ionuţ Vînă în schimbul lui Bogdan Rusu, dar Primarul Mioveniului, Ion Georgescu nu ia în considerare oferta şi le-a propus să îl cedeze pe Dan Nistor şi o sumă de bani. 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri