Ultima oră
Marian Iancu şi-a anunţat revenirea în fotbal! Marian Iancu şi-a anunţat revenirea în fotbal!
Francis Ngannou a transmis un mesaj tulburător după moartea fiului său Francis Ngannou a transmis un mesaj tulburător după moartea fiului său
Florinel Coman are o ofertă de nerefuzat | EXCLUSIV Florinel Coman are o ofertă de nerefuzat | EXCLUSIV
Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată profesionistă Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată profesionistă
Mihai Stoica a numit cel mai bun atacant român | EXCLUSIV Mihai Stoica a numit cel mai bun atacant român | EXCLUSIV
VIDEO | Bayern - Real Madrid, astăzi, de la ora 22:00, în direct la Prima Sport 1! Deplasare complicată pentru formaţia spaniolă VIDEO | Bayern - Real Madrid, astăzi, de la ora 22:00, în direct la Prima Sport 1! Deplasare complicată pentru formaţia spaniolă

U Craiova şi-ar fi dat acordul pentru împrumutul a încă doi fotbalişti la FC Argeş

CS Universitatea Craiova Publicat pe 30 dec 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/19837513/1/rps9420.jpg

U Craiova continuă să renunţe la jucători în această perioadă. După ce s-a anunţat că oltenii îl vor ceda pe Andrei Ivan la FC Argeş, mai nou s-a aflat că alţi doi fotbalişti îl vor urma acolo. Ultimele informaţii dau ca sigure alte două împrumuturi ale Craiovei către piteşteni.

Mijlocaşii Antoni Ivanov (25 de ani) şi Vasile Constantin (22 de ani) vor merge şi ei la FC Argeş pentru finalul de sezon, potrivit GSP. Vestea vine la numai câteva ore după ce a fost anunţat noul preşedinte al clubului din Piteşti, Jean Vlădoiu, dar şi numirea unui nou antrenor, Mihai Ianovschi.

U Craiova va şi aduce câteva nume în această iarnă. Pe listă, Alexandru Măţan de la Viitorul

U Craiova poate da lovitura şi poate pune mâna pe unul dintre cei mai buni mijlocaşi din Casa Liga 1. Oltenii au toate şansele să îl transfere pe Alexandru Măţan, de la Viitorul Constanţa. Gică Popescu a declarat că discuţiile pentru Măţan pot fi început oricând, iar în cazul anumitor echipe interesate de el, printre care s-ar putea afla chiar şi Craiova, acestea au început.

Măţan are doar un gol şi patru pase decisive în acest sezon, în 15 meciuri, dar U Craiova tot îl vrea. Mijlocaşul cotat la 850.000 de euro de Transfermarkt a făcut meciuri bune şi la naţionala U21 a României.

Alex Măţan a avut un sezon bun şi este firesc să existe interes pentru el. Pot să vă spun că Viitorul este un club care trăieşte exclusiv din banii pe care îi produce, nu avem primării care să ne susţină sau alte surse de venit de acest gen, şi de aceea trebuie să vindem jucători pentru a asigura bugetul.

Aşteptăm oferte pentru orice jucător al nostru şi le vom analiza. Suntem în discuţii nu doar pentru Măţan, ci pentru mai mulţi fotbalişti de la noi”, a declarat Gică Popescu pentru ProSport.

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri