Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

UBT Cluj a câştigat categoric restanţa cu SCM Timişoara, din Liga Naţională de Baschet

Baschet Publicat de Daian Cutu pe 1 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38217/21038154/1/ubt.jpg

Campioana en-titre ”U” Banca Transilvania Cluj a învins în deplasare, formaţia SCM Timişoara, scor 83-59 (42-27), în meci restant din etapa a XX-a a Ligii Naţionale.

Din motive tehnice, meciul nu a fost mai transmis la TV, decât pe pagina YouTube a FRB, iar între cei circa 1.000 de fani care l-au urmărit s-a aflat şi Paula, mama americanului Kasey Shepherd, de la U BT Cluj. Ea a urmărit partida din SUA şi s-a conversat pe chat-ul transmisiei cu fanii campioanei, pe care i-a rugat să îl îmbrăţişeze în locul său.

Principalii marcatori ai partidei au fost Dokovic 14 puncte, pentru gazde, respectiv Jones 21, pentru U BT Cluj.

În urma rezultatului, U BT Cluj adună 19 puncte şi este lider în Top 10, iar SCM Timişoara, cu 13, se alătură formaţiilor de pe locurile 6-8.

Liga Naţională continuă cu etapa a XXI-a, partidele fiind programate între 3-6 martie.

U BT Cluj va relua şi meciurile din EuroCup, în 8 martie având partida cu Frutti Extra Bursaspor, pe teren propriu.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Baschet

Ultimele articole Toate articolele