Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

UBT Cluj, CSM Oradea şi Rapid Bucureşti sunt la un singur succes de semifinalele Ligii Naţionale de Baschet

Baschet Publicat de Daian Cutu pe 14 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38217/21096215/1/ubt.jpg

Campioana en-titre la baschet masculin, UBT Cluj şi formaţiile CSM Oradea şi Rapid Bucureşti conduc cu 2-0 la general, după meciurile disputate, vineri, în sferturile Ligii Naţionale, în sistemul cel mai bun din cinci partide.

Rezultatele înregistrate în meciurile 2, de vineri, sunt: CSM Oradea - SCM Timişoara 88-63 (87-63 în meciul 1), U BT Cluj - SCMU Craiova 79-70 (86-81), Rapid Bucureşti - FC Argeş Piteşti 88-72 (79-74) şi CSO Voluntari - CSU Sibiu 94-70 (78-92).

În urma rezultatelor, UBT Cluj, CSM Oradea şi Rapid Bucureşti au 2-0 la general în sferturi, în timp ce în seria CSO Voluntari – CSU Sibiu este 1-1.

Seriile se mută pe terenul formaţiilor vizitatoare, în 18 şi 20 aprilie, iar un eventual decisiv este programat în 23 aprilie, din nou la echipele gazdă în primele două confruntări.

Învingătoarele din sferturi se vor califica în semifinale, care se vor disputa tot în cinci partide, începând cu data de 28 aprilie.

Urmează finala Ligii Naţionale, între câştigătoarele din semifinale, programată în sistemul cel mai bun din şapte meciuri, între 14-31 mai.

Titlul naţional este deţinut de formaţia ”U” Banca Transilvania Cluj.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Baschet

Ultimele articole Toate articolele