Ultima oră
Oficialii Romei i-au decis viitorul lui De Rossi Oficialii Romei i-au decis viitorul lui De Rossi
Scandal în Brazilia. Ce a spus antrenorul unei echipe despre arbitra din camera VAR Scandal în Brazilia. Ce a spus antrenorul unei echipe despre arbitra din camera VAR
Sfârşit de sezon pentru Djibril Sow Sfârşit de sezon pentru Djibril Sow
Radu Petrescu a fost delegat la un meci important Radu Petrescu a fost delegat la un meci important
Se ştiu toate echipele din Europa care vor participa la Campionatul Mondial al Cluburilor Se ştiu toate echipele din Europa care vor participa la Campionatul Mondial al Cluburilor
NEWS ALERT | Un baschetbalist a fost suspendat PE VIAŢĂ din NBA NEWS ALERT | Un baschetbalist a fost suspendat PE VIAŢĂ din NBA

UBT Cluj îşi prezintă Cupa, Supercupa şi trofeul de campioană de Ziua Copilului, la Sports Festival

Baschet Publicat de Daian Cutu pe 31 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38217/21215029/1/ubr.jpg

Echipa de baschet masculin U Banca Transilvania Cluj va participa la o întâlnire cu suporterii, joi, de Ziua copilului, pe o scenă amenajată în cadrul Sports Festival, pe care îşi va prezenta trofeele câştigate în 2023: Cupa României, Supercupa şi cel de campioană.

Întâlnirea cu fanii şi publicul prezent la Sports Festival va avea loc pe platoul dintre Cluj Arena şi BT Arena, începând cu ora 21.00.

”Vin campionii la Sports Festival! Vino şi tu să îi felicităm împreună şi să le mulţumim pentru toate emoţiile pe care le-am trăit alături de ei în acest sezon”, au anunţat, miercuri, organizatorii Sports Festival.

Cea de-a IV-a ediţie a Sports Festival propune, între 1-4 iunie, o multitudine de activităţi pentru copii şi adulţi, iar evenimentul central va fi meciul demonstrativ dintre All Stars Romania şi Galatasaray Legends, programat vineri, de la ora 20.30, pe Cluj Arena.

Tot vineri, dar de la ora 12.00, va avea loc o conferinţă de presă, la care vor participa Gheorghe Hagi şi Gică Popescu, alături de Patrick Ciorcilă, co-fondator Sports Festival, şi reprezentanţi ai Galatasaray Legends.

Între celelalte numeroase acţiuni ale festivalului din Cluj-Napoca vor avea loc iniţieri în peste 25 de sporturi, provocare pe traseul Survivor România, Sport Talks - Super campioni faţă în faţă cu fanii, un masterclass dedicat profesioniştilor, Crosul Supereroilor, competiţii, parada cluburilor sportive şi concerte.

Între personalităţile sportive invitate la Sport Talks se numără Elisabeta Lipă, Gică Popescu, Camelia Potec, Larisa Iordache, Adrian Ilie, Simona Amânar sau Cristian Dulca.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Baschet

Ultimele articole Toate articolele