Ultima oră
Fotbalul din Malaysia, în alertă după atacurile deosebit de grave asupra jucătorilor Fotbalul din Malaysia, în alertă după atacurile deosebit de grave asupra jucătorilor
Mihai Rotaru, declaraţie de senzaţie despre Dan Petrescu: „Să ne dea şi nouă lapte” Mihai Rotaru, declaraţie de senzaţie despre Dan Petrescu: „Să ne dea şi nouă lapte”
Luis Enrique, după eliminarea din semifinalele UEFA Champions League: „Fotbalul este uneori nedrept” Luis Enrique, după eliminarea din semifinalele UEFA Champions League: „Fotbalul este uneori nedrept”
Pleacă Mitriţă de la Universitatea Craiova? Mihai Rotaru a făcut anunţul: „Există o ofertă bună” Pleacă Mitriţă de la Universitatea Craiova? Mihai Rotaru a făcut anunţul: „Există o ofertă bună”
Torţa olimpică, întâmpinată miercuri la Marsilia cu fast şi în condiţii stricte de securitate Torţa olimpică, întâmpinată miercuri la Marsilia cu fast şi în condiţii stricte de securitate
Nu e Mircea Lucescu! Dan Şucu pregăteşte bomba momentului pe banca Rapidului! Antrenorul legendar care ar putea ajunge în Giuleşti Nu e Mircea Lucescu! Dan Şucu pregăteşte bomba momentului pe banca Rapidului! Antrenorul legendar care ar putea ajunge în Giuleşti

UBT Cluj, victorie cu CSM Târgu Mureş la debutul în Top 10 al Ligii Naţionale

Baschet Publicat de Daian Cutu pe 27 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38217/21474181/1/ubt-targu-mures.png

Campioana U BT Cluj rămâne singura echipă neînvinsă în Liga Naţională şi după prima etapă din Top 10, în care s-a impus, în deplasare, cu CSM Târgu Mureş, scor 95-85 (56-39).

În prima etapă s-a mai jucat meciul dintre CSM Constanţa – Dinamo Bucureşti 98-52, celelalte dispute din Top 10 fiind între CSU Sibiu – CSO Voluntari, Corona Braşov – FC Argeş Piteşti şi Rapid Bucureşti – CSM Oradea.

Etapa a II-a din Top 10 programează partide între 3-5 februarie.

Până atunci însă, U BT Cluj are un meci decisiv în EuroCup, în deplasare cu deţinătoarea trofeului, Gran Canaria, în 31 ianuarie. O victorie, coroborată cu un succes în ultima etapă din grupa B, tot în deplasare, cu Lietkabelis (7 februarie), le-ar aduce jucătorilor antrenaţi de Mihai Silvăşan calificarea directă în sferturile competiţiei.

Înaintea acestor partide, U BT Cluj este calificată în faza play-off, în care se joacă eliminatoriu pentru sferturile de finală.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Baschet

Ultimele articole Toate articolele