Ultima oră
„Îi face un mare rău băiatului pentru că îl tot laudă. Exagerează prea mult!” . Gică Hagi, taxat de fostul mare fotbalist al Stelei „Îi face un mare rău băiatului pentru că îl tot laudă. Exagerează prea mult!” . Gică Hagi, taxat de fostul mare fotbalist al Stelei
VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău 1-1. Egal în primul meci din play-off-ul Ligii 2 şi un super gol de la mare distanţă VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău 1-1. Egal în primul meci din play-off-ul Ligii 2 şi un super gol de la mare distanţă
Tun financiar dat de CFR Cluj! Clubul de top din Premier League a pus pe masă 3,5 milioane de euro pentru jucător: ”Este un fotbalist modern!”

Tun financiar dat de CFR Cluj! Clubul de top din Premier League a pus pe masă 3,5 milioane de euro pentru jucător: ”Este un fotbalist modern!”
Mircea Rednic acuză sancţiunea primită, după incidentele de la Dinamo - UTA. „Eu cu ce am greşit?” Mircea Rednic acuză sancţiunea primită, după incidentele de la Dinamo - UTA. „Eu cu ce am greşit?”
Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri

Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri
Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito” Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito”

UEFA a anunţat sancţiunea în cazul meciului Fenerbahce - Dinamo Kiev, la care fanii gazdelor au scandat numele lui Vladimir Putin

Champions League Publicat pe 5 aug 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/20805832/1/fenerbahce.jpg

Comisia de Apel a UEFA a comunicat vineri decizia forului european în cazul suporterilor echipei Fenerbahce, care au avut scandări pro-Putin în timpul manşei secunde din turul doi preliminar al Ligii Campionilor.

Măsurile luate de UEFA sunt următoarele:

- Avertisment dat clubului Fenerbahce SK, privind conduita necorespunzătoare a echipei;

- A amendat clubul turc Fenerbahce SK cu suma de 50.000 de euro şi a dispus închiderea parţială a stadionului Sukru Saracoglu cu cel puţin 5.000 de locuri pentru următorul meci în care Fenerbahce SK va fi club gazdă. Motivaţia a fost aceea că galeria clubului din Istanbul a aruncat diverse obiecte pe gazon, a transmis mesaje provocatoare cu caracter ofensator şi a avut scandări interzise.

Închiderea parţială a unor sectoare ale stadionului Sukru Saracoglu este subiectul unei perioade de probă care se întinde pe următorii doi ani de la data emiterii prezentei decizii.

Echipa Dinamo Kiev a învins cu 2-1 pe Fenerbahce SK, la Istanbul, miercuri, 27 iulie, într-un meci contând pentru manşa secundă a turului doi preliminar al UEFA Champions League. 

Dinamo Kiev e aproape de play-off-ul Ligii Campionilor

Echipa ucraineană Dinamo Kiev, antrenată de tehnicianul român Mircea Lucescu, a învins miercuri seara, scor 1-0 (1-0), pe Sturm Graz, din Austria, în prima manşă a turului al treilea de calificare în Liga Campionilor.

În meciul disputat la Lodz, în Polonia, Karavaev a marcat unicul gol, în minutul 28.

Manşa secundă a partidei dintre Dinamo Kiev şi Sturm Graz se va disputa în Austria, la Graz, marţi, 9 august. Dacă va termina returul în avantaj, Dinamo Kiev va merge în play-off-ul Ligii Campionilor.

În acelaşi tur trei preliminar, miercuri seara s-au mai disputat meciurile:

  • Qarabag (Azerbaidjan) – Ferencvaros (Ungaria) 1-1
  • Maccabi Haifa (Israel) – Apollon Limassol (Cipru) 4-0 
  • Bodo Glimt (Norvegia) – Zalgiris (Lituania) 5-0

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt