adplus-dvertising
Ultima oră
Motivul atipic pentru care o săritoare cu prăjina nu va participa la Campionatul Mondial de Atletism Motivul atipic pentru care o săritoare cu prăjina nu va participa la Campionatul Mondial de Atletism
Mesaj superb postat de Robert Glinţă, după ce şi-a încheiat parcursul la mondialele de nataţie. ”Ireală susţinerea din partea tuturor românilor de acasă faţă de mine şi regele David Popovici” Mesaj superb postat de Robert Glinţă, după ce şi-a încheiat parcursul la mondialele de nataţie. ”Ireală susţinerea din partea tuturor românilor de acasă faţă de mine şi regele David Popovici”
CFR Cluj, parcurs perfect în amicale. Campioana a bifat a patra victorie în cantonamentul din Austria CFR Cluj, parcurs perfect în amicale. Campioana a bifat a patra victorie în cantonamentul din Austria
Universitatea Cluj şi-a adus portar. Laurenţiu Brănescu, ultimul venit în tabăra ”şepcilor roşii” Universitatea Cluj şi-a adus portar. Laurenţiu Brănescu, ultimul venit în tabăra ”şepcilor roşii”
Taylor Fritz a câştigat turneul ATP de la Eastbourne. Tsitsipas, triumfător la Mallorca Taylor Fritz a câştigat turneul ATP de la Eastbourne. Tsitsipas, triumfător la Mallorca
Chorbadzhiyski, fundaşul care a bifat doar 4 partide la FCSB a semnat cu o nouă echipă Chorbadzhiyski, fundaşul care a bifat doar 4 partide la FCSB a semnat cu o nouă echipă

UEFA a sancţionat cluburile Feyenoord, Marseille şi Frankfurt

Conference League Publicat pe 9 iun 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/39126/20734986/1/olympique-marseille.jpg

Corpul de Control, Etică şi Disciplină al UEFA a decis sancţiuni pentru cluburile Feyenoord, Olympique Marseille şi Eintracht Frankfurt, ca urmare a problemelor de la meciuri din Conference League şi din Liga Europa.

Sancţiunile sunt următoarele:

  • Un meci cu o tribună închisă şi 40.000 de euro amendă pentru Feyenoord, ca urmare a problemelor de la meciul din 28 aprilie cu Olympique Marseille, din Conference League.
  • Un meci cu porţile închise şi o amendă de 80.000 de euro pentru Eintracht Frankfurt pentru invadarea terenului, aruncarea de obiecte, folosirea de torţe şi alte obiecte, prezentarea de mesaje ofensatoare, blocarea căilor de trecere şi lacune în organizare la meciul din Liga Europa cu West Ham, din 5 mai. Pedeapsa constând în disputarea unui meci din cupele europene cu porţile închise este cu suspendare pe o perioadă de doi ani.
  • Un meci cu porţile închise şi o amendă de 40.000 de euro pentru Olympique Marseille, pentru folosirea de torţe şi transmiterea de mesaje ofensatoare la partida din 5 mai cu Feyenoord, din Conference League. Pedeapsa constând în disputarea unui meci din cupele europene cu porţile închise este cu suspendare pe o perioadă de doi ani.
  • O amendă de 30.000 de euro pentru Feyenoord pentru aruncarea de obiecte şu aprinderea de obiecte pirotehnice la partida din Conference League cu Marseille, din 5 mai. Interdicţie pentru Feyenoord de a vinde bilete pentru fanii săi la următorul meci în deplasare din cupelel europene.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt