Ultima oră
Trenule, maşină mică! Jucătorii unei echipe din Superligă sunt duşi de locomotivă la meciuri Trenule, maşină mică! Jucătorii unei echipe din Superligă sunt duşi de locomotivă la meciuri
Romario Benzar a făcut o dezvăluire uluitoare! ”Aşa mi-au zis colegii” Romario Benzar a făcut o dezvăluire uluitoare! ”Aşa mi-au zis colegii”
Carlos Tevez a fost internat Carlos Tevez a fost internat
Dan Petrescu a început revoluţia în Gruia! Cele două vedete care o vor părăsi pe CFR Cluj Dan Petrescu a început revoluţia în Gruia! Cele două vedete care o vor părăsi pe CFR Cluj
E gata! A venit verdictul în cazul accidentării lui Moruţan E gata! A venit verdictul în cazul accidentării lui Moruţan
Sebastian Colţescu, delegat la un meci din play-off Sebastian Colţescu, delegat la un meci din play-off

UEFA a sancţionat cluburile Feyenoord, Marseille şi Frankfurt

Conference League Publicat pe 9 iun 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/39126/20734986/1/olympique-marseille.jpg

Corpul de Control, Etică şi Disciplină al UEFA a decis sancţiuni pentru cluburile Feyenoord, Olympique Marseille şi Eintracht Frankfurt, ca urmare a problemelor de la meciuri din Conference League şi din Liga Europa.

Sancţiunile sunt următoarele:

  • Un meci cu o tribună închisă şi 40.000 de euro amendă pentru Feyenoord, ca urmare a problemelor de la meciul din 28 aprilie cu Olympique Marseille, din Conference League.
  • Un meci cu porţile închise şi o amendă de 80.000 de euro pentru Eintracht Frankfurt pentru invadarea terenului, aruncarea de obiecte, folosirea de torţe şi alte obiecte, prezentarea de mesaje ofensatoare, blocarea căilor de trecere şi lacune în organizare la meciul din Liga Europa cu West Ham, din 5 mai. Pedeapsa constând în disputarea unui meci din cupele europene cu porţile închise este cu suspendare pe o perioadă de doi ani.
  • Un meci cu porţile închise şi o amendă de 40.000 de euro pentru Olympique Marseille, pentru folosirea de torţe şi transmiterea de mesaje ofensatoare la partida din 5 mai cu Feyenoord, din Conference League. Pedeapsa constând în disputarea unui meci din cupele europene cu porţile închise este cu suspendare pe o perioadă de doi ani.
  • O amendă de 30.000 de euro pentru Feyenoord pentru aruncarea de obiecte şu aprinderea de obiecte pirotehnice la partida din Conference League cu Marseille, din 5 mai. Interdicţie pentru Feyenoord de a vinde bilete pentru fanii săi la următorul meci în deplasare din cupelel europene.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt