Ultima oră
A venit nota de plată! Sancţiunile dictate de Jandarmerie la meciul dintre Rapid şi FCSB A venit nota de plată! Sancţiunile dictate de Jandarmerie la meciul dintre Rapid şi FCSB
Ioan Ovidiu Sabău, veste uriaşă pentru fanii Universităţii Cluj! ”Este aproape rezolvat” Ioan Ovidiu Sabău, veste uriaşă pentru fanii Universităţii Cluj! ”Este aproape rezolvat”
Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă" Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă"
Rapid, luată peste picior după finalul sezonului! "Dacă ceri 1-3, te trezeşti pe şase" | VIDEO EXCLUSIV Rapid, luată peste picior după finalul sezonului! "Dacă ceri 1-3, te trezeşti pe şase" | VIDEO EXCLUSIV
Bogdan Lobonţ, luat în colimator! ”Nu are nicio logică” Bogdan Lobonţ, luat în colimator! ”Nu are nicio logică”
Ce urcare în clasamentul WTA pentru Irina Begu! Ce urcare în clasamentul WTA pentru Irina Begu!

UEFA a sancţionat FC Barcelona pentru gesturi rasiste la meciul cu PSG

Barcelona Publicat de Daian Cutu pe 18 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38287/21562905/2/profimedia-0865395091.jpg

UEFA a impus o serie de sancţiuni pentru FC Barcelona, în urma comportamentului suporterilor săi în timpul primei manşe a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor cu PSG de pe Parc des Princes. Clubul a fost amendat de mai multe ori pentru gesturi rasiste, pagube şi utilizarea de artificii.

Comisia de Disciplină a UEFA a amendat clubul catalan pentru trei capete de acuzare. Bombele fumigene şi artificiile folosite de suporterii Barcelonei s-au soldat cu o amendă de 2.000 de euro, în timp ce deteriorarea scaunelor de pe Parc des Princes a fost sancţionată de organismul continental cu 5.000 de euro. La această sumă se adaugă costul reparaţiilor, care va fi plătit de PSG.

A fost impusă o sancţiune financiară, precum şi închiderea cu suspendare a tribunei vizitatorilor pentru un meci. Aceasta este o consecinţă directă a videoclipurilor care arată suporterii lui Barça făcând saluturi naziste şi imitând maimuţe în timpul primei manşe a sfertului de finală cu PSG.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Barcelona

Ultimele articole Toate articolele