Ultima oră
Suma încasată de FCSB de la UEFA după ce a spulberat-o pe Virtus în primul tur preliminar din Champions League Suma încasată de FCSB de la UEFA după ce a spulberat-o pe Virtus în primul tur preliminar din Champions League
Asistenţă scăzută la returul FCSB - Virtus! Câţi spectatori au susţinut-o pe campioana en-titre în Ghencea Asistenţă scăzută la returul FCSB - Virtus! Câţi spectatori au susţinut-o pe campioana en-titre în Ghencea
Becali nu renunţă la pista din Italia! Patronul a sunat la echipă pentru atacant: ”Îl împrumutăm!” | VIDEO EXCLUSIV
Becali nu renunţă la pista din Italia! Patronul a sunat la echipă pentru atacant: ”Îl împrumutăm!” | VIDEO EXCLUSIV
Becali a intrat în direct şi a făcut anunţul despre transferul FCSB-ului: ”Trebuia să vină azi!” | VIDEO EXCLUSIV

Becali a intrat în direct şi a făcut anunţul despre transferul FCSB-ului: ”Trebuia să vină azi!” | VIDEO EXCLUSIV
Surpriză uriaşă! Echipa care a pierdut toate meciurile în cupele europene a obţinut o calificare istorică Surpriză uriaşă! Echipa care a pierdut toate meciurile în cupele europene a obţinut o calificare istorică
Apropiaţii lui Iordănescu au dat vestea zilei: ”E finalul!”

Apropiaţii lui Iordănescu au dat vestea zilei: ”E finalul!”

UEFA Academy Summit va avea loc la Bucureşti. Vor fi prezenţi Sami Khedira, Stylian Petrov, Răzvan Raţ şi alţi aproape 300 de invitaţi

Fotbal Internațional Publicat pe 19 sep 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21319927/1/uefa-1.jpg

Federaţia Română de Fotbal va găzdui în Bucureşti, pe 22 şi 23 septembrie, UEFA Academy Summit, un eveniment organizat în premieră şi dedicat absolvenţilor cursurilor UEFA Academy. Peste 300 de invitaţi vor fi prezenţi la activităţile din cele două zile, printre ei şi foşti fotbalişti precum Sami Khedira, Stylian Petrov şi Răzvan Raţ, informează frf.ro.

Ei vor participa la conferinţe despre viitorul fotbalului, bună guvernanţă şi schimbările din industria fotbalistică, dar şi la evenimente de networking, în care vor avea ocazia de a-i cunoaşte pe ceilalţi absolvenţi ai cursurilor UEFA.

Una dintre zile va fi dedicată completă prezentărilor şi workshopurilor ţinute de experţi despre viitorul sportului şi tehnologiile care l-au modelat în ultimii ani.

Tema generală a evenimentului va fi „Împreună!” („Together!”), fiind o oportunitate unică de a aduce la un loc o parte dintre cei peste 3.000 de absolvenţi ai programelor educaţionale UEFA Academy, din diverse domenii conexe fotbalului.

”În ultimii ani, Federaţia Română de Fotbal a avut un mare focus asupra educaţiei, cu scopul de a avea impact în creşterea fotbalului. UEFA Academy Summit va fi o ocazie minunată pentru a învăţa mai multe despre noile trenduri din fotbal, dar şi de a interacţiona cu absolvenţi din toate colţurile lumii. Împreună cu prietenii de la UEFA Academy, promitem un eveniment educaţional entuziasmant”, a spus preşedintele FRF, Răzvan Burleanu.

Este pentru prima oară când un astfel eveniment dedicat comunităţii UEFA Alumni are loc, fiind vorba de o iniţiativă UEFA Academy şi UEFA Academy Alumni Board, organizată cu sprijinul Federaţiei Române de Fotbal. Cu ocazia evenimentului, vor fi anunţată şi noua componenţă a UEFA Academy Alumni Board, decisă în urma voturilor absolvenţilor UEFA Academy.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri