Ultima oră
Schimbare majoră decisă de UEFA pentru EURO 2024. Veste foarte bună pentru ”tricolori” Schimbare majoră decisă de UEFA pentru EURO 2024. Veste foarte bună pentru ”tricolori”
Dan Petrescu a explicat de ce îşi începe mai repede mandatul la CFR. ”Iniţial contractul era semnat de la 1 iunie” Dan Petrescu a explicat de ce îşi începe mai repede mandatul la CFR. ”Iniţial contractul era semnat de la 1 iunie”
Visul FCSB-ului de a reveni în Ghencea, spulberat de Florin Talpan: „N-au ce căuta! Titlul 27? Nu există aşa ceva” Visul FCSB-ului de a reveni în Ghencea, spulberat de Florin Talpan: „N-au ce căuta! Titlul 27? Nu există aşa ceva”
”Eu iubesc clubul şi dau tot ce am mai bun”. Zeljko Kopic, mesaj emoţionant înainte de dueul decisiv cu ”U” Cluj ”Eu iubesc clubul şi dau tot ce am mai bun”. Zeljko Kopic, mesaj emoţionant înainte de dueul decisiv cu ”U” Cluj
Încă o veste proastă pentru Dinamo! Un jucător important s-a accidentat şi nu va mai evolua în acest sezon Încă o veste proastă pentru Dinamo! Un jucător important s-a accidentat şi nu va mai evolua în acest sezon
VIDEO | Şelimbăr - Gloria Buzău 1-1, în direct la Prima Sport 1! Visic restabileşte egalitatea VIDEO | Şelimbăr - Gloria Buzău 1-1, în direct la Prima Sport 1! Visic restabileşte egalitatea

UEFA, întâlnire decisivă privind soarta EURO 2020 şi a cupelor europene! Comunicatul forului european

Fotbal Internațional Publicat pe 12 mar 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/19300627/1/euro.jpg

UEFA a anunţat astăzi că va organiza o întrunire pe 17 martie în urma căreia va decide soarta competiţiilor europene, a ligilor naţionale, dar şi a turneului final al Euro 2020.

Conform comunicatului UEFA, au fost invitaţi reprentanţi ai tuturor celor 55 de asociaţii, dar şi conducerea Asociaţiei cluburilor europene şi membri ai ligilor naionale, pentru a stabili un plan de acţiune, după ce OMS a declarat pandemie de coronavirus.

În discuţie vor intra atât posibila amânare a Euro 2020, cât şi a competiţiilor interne şi internaţionale inter-cluburi.

Tot atunci se va stabili şi dacă play-off-ul Islanda - România se va disputa sau va fi şi el amânat.

Recent, LaLiga şi Liga 1 au anunţat suspendarea campionatelor până pe 31 martie, o măsură similară cu cea aplicată în Serie A.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri