Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

UEFA oferă gratuit 10.000 de bilete la finala Ligii Campionilor şi 8.000 pentru finala Ligii Europa

Champions League Publicat pe 20 apr 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/20681016/1/uefa-shutter-3.jpg

UEFA a decis să ofere zece mii de bilete gratuite pentru finala Ligii Campionilor, care va avea loc sâmbătă, 28 mai, de la ora 22:00, pe Stade de France din Paris. Aceste biletele vor ajunge la suporterii celor două echipe finaliste.

Organismul de conducere al fotbalului continental doreşte astfel să "îi recompenseze pe cei care reprezintă sufletul fotbalului pentru sprijinul lor fidel în timpul pandemiei".

De asemenea, aproximativ 8.000 de bilete pentru finala Europa League de miercuri, 18 mai (ora 22:00), de la Sevilla vor fi, de asemenea, oferite gratuit, a anunţat miercuri UEFA, care a dat startul vânzării exclusive pe site-ul uefa.com.

Vânzarea va continua continua până la 28 aprilie. Biletele pentru Liga Campionilor au preţuri cuprinse între 70 şi 690 de euro, care cele pentru Liga Europa, între 40 şi 150 de euro. Stade de France poate găzdui 75.000 de spectatori. Din această capacitate, 52.000 de bilete vor fi rezervate pentru suporteri: 20.000 pentru fiecare club participant, iar restul de 12.000 pentru spectatorii neutri.

Pe Estadio Ramon Sanchez-Pizjuan din Sevilla, 40.000 de locuri vor fi disponibile, din care 33.000 de bilete au fost rezervate pentru suporteri: 10.000 pentru fiecare club şi 13.000 pentru spectatorii neutri.

Fiecare persoană poate solicita cel mult două bilete. Întrucât biletele sunt personalizate, fiecare solicitant trebuie să introducă în portalul de vânzare a biletelor datele sale personale. Solicitanţii vor fi informaţi prin e-mail, până cel târziu la 6 mai, dacă solicitarea lor a fost acceptată sau respinsă.

Distribuirea biletelor gratuite va fi organizată de cluburile implicate.

Vânzarea biletelor pentru finala Conference League nu va începe decât la începutul lunii mai. Acesta se va disputa miercuri, 25 mai, la Tirana.

mail-share icon Email
viewscnt