Ultima oră
”Toată lumea încearcă să se folosească de experienţa mea”. Mircea Lucescu, detalii despre întâlnirea cu Dan Şucu ”Toată lumea încearcă să se folosească de experienţa mea”. Mircea Lucescu, detalii despre întâlnirea cu Dan Şucu
Raliul Argeşului, următoarea oprire pentru MaNS Motorsport Raliul Argeşului, următoarea oprire pentru MaNS Motorsport
Echipajul Scîrlet - Itu se reuneşte la Raliul Argeşului CATENA Echipajul Scîrlet - Itu se reuneşte la Raliul Argeşului CATENA
Florin Maxim, antrenorul ce a impresionat fotbalul românesc a semnat! Florin Maxim, antrenorul ce a impresionat fotbalul românesc a semnat!
Fostul căpitan al echipei de rugby a Scoţiei, acuzat de violenţă domestică, nu mai are voie să se apropie de soţia sa Fostul căpitan al echipei de rugby a Scoţiei, acuzat de violenţă domestică, nu mai are voie să se apropie de soţia sa
O echipă din Europa ce e aproape să câştige titlul a intrat în cursa pentru Albion Rrahmani O echipă din Europa ce e aproape să câştige titlul a intrat în cursa pentru Albion Rrahmani

UEFA se apără în faţa refuzului de a ilumina Allianz Arena şi şi-a schimbat logo-ul pe Twitter în culorile curcubeului

EURO 2020 Publicat pe 23 iun 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38209/20257862/1/uefa.jpg


UEFA s-a apărat, miercuri, în faţa refuzului de a permite iluminarea Allianz Arena în culorile comunităţii LGBT şi şi-a schimbat logo-ul pe Twitter în culorile curcubeului, refirmându-şi "angajamentul ferm" împotriva homofobiei.
  
UEFA subliniază că decizia de a refuza iluminarea arenei nu a fost una politică, aşa cum au acuzat mai mulţi oficiali europeni.
 
Ungaria a adoptat, la 15 iunie, un text care interzice "promovarea" homosexualităţii în rândul minorilor, cauzând îngrijorarea apărătorilor drepturilor LGBT, în timp ce guvernul lui Viktor Orban creşte restricţiile cu privire la aceste comunităţi.
 
Oraşul Munchen şi-a anunţat, duminică, intenţia de a cere UEFA permisiunea de a ilumina stadionul în culorile curcubeului, simbolul comunităţii LGBT, pentru a protesta împotriva acestei legi, la meciul Germania-Ungaria din Grupa F a Euro-2020, care va avea loc miercuri.
 
Însă UEFA nu a aprobat această iniţiativă.
 
"UEFA este o organizaţie neutră din punct de vedere politic şi religios. Dat fiind contextul poltic al acestei cereri - un mesaj vizând o decizie luată de Parlamentul maghiar - UEFA trebuie să refuze această cerere", a anunţat forul european.
mail-share icon Email
viewscnt

EURO 2020

Ultimele articole Toate articolele