Ultima oră
VIDEO | Gianina van Groningen şi Ionela Cozmiuc, campioane europene la dublu vâsle feminin, categorie uşoară VIDEO | Gianina van Groningen şi Ionela Cozmiuc, campioane europene la dublu vâsle feminin, categorie uşoară
Medalie de argint pentru România la Europenele de la Szeged Medalie de argint pentru România la Europenele de la Szeged
Flacăra olimpică a plecat din Grecia spre Marsilia Flacăra olimpică a plecat din Grecia spre Marsilia
Steaua Bucureşti, înfrângere cu CN Sabadell şi ratează semifinalele LEN Euro Cup Steaua Bucureşti, înfrângere cu CN Sabadell şi ratează semifinalele LEN Euro Cup
Gigi Becali şi-a pierdut răbdarea cu jucătorul de la FCSB şi s-a decis! „Să vedem dacă ne putem baza pe el” Gigi Becali şi-a pierdut răbdarea cu jucătorul de la FCSB şi s-a decis! „Să vedem dacă ne putem baza pe el”
Antrenorul, favorit să o preia pe AC Milan. Alegerea interesantă a clubului din Serie A Antrenorul, favorit să o preia pe AC Milan. Alegerea interesantă a clubului din Serie A

UFC 253 | Adesanya îl distruge pe Paulo Costa şi îşi păstrează titlul la semimijlocie | VIDEO

UFC Publicat pe 27 sep 2020
mail-share icon Email

Galele UFC din 2020 sunt LIVE pe posturile Look şi vă sunt prezentate de Casa Pariurilor.  

//i0.1616.ro/media/581/3142/38222/19493990/2/adesanya.jpg

Gala UFC 253 a fost LIVE pe Look Plus.

Israel Adesanya şi Paulo Costa s-au luptat în main event-ul galei, într-o dispută aşteptată de fanii UFC de luni bune. Adesanya a dominat autoritar meciul şi l-a tranşat în a doua repriză, prin KO tehnic.

Neînvins în UFC, nigerianul a avut o strategie câştigătoare şi de această dată şi l-a ţinut la distanţă pe Costa, cu lovituri puternice la picior.

În runda a doua, Costa a încercat să fie mai ofensiv, însă o lovitură excelentă de picior la nivelul capului reuşită de Adesanya l-a pus din nou pe brazilian în defensivă.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38222/19493990/3/costa.jpg


Lupta s-a încheiat după 3 minute şi 59 de secunde din Runda 2, după o serie de lovituri la care Costa nu a avut replică.



Adesanya ajunge la 20 de victorii în UFC, fără să fi cunoscut gustul înfrângerii şi rămâne deţinătorul centurii de campion mondial la categoria semimijlocie.

mail-share icon Email
viewscnt

UFC

Ultimele articole Toate articolele