Ultima oră
Marius Şumudică s-a întâlnit cu Dan Şucu! ”Nu se gândeşte decât la cum să formeze un club la standarde occidentale” Marius Şumudică s-a întâlnit cu Dan Şucu! ”Nu se gândeşte decât la cum să formeze un club la standarde occidentale”
Constantin Schumacher, optimist după primul succes în play-off. ”Pregătim barajul” Constantin Schumacher, optimist după primul succes în play-off. ”Pregătim barajul”
Iga Swiatek, al doilea an consecutiv în finală la Madrid Open Iga Swiatek, al doilea an consecutiv în finală la Madrid Open
”Nu m-am dus în România ca să rămân aici”. Siyabonga Ngezana a anunţat unde vrea să joace! ”Nu m-am dus în România ca să rămân aici”. Siyabonga Ngezana a anunţat unde vrea să joace!
”Am fost sub orice critică”. Csikszereda e aproape OUT din lupta pentru promovarea directă! Robert Ilyes, foarte dezamăgit ”Am fost sub orice critică”. Csikszereda e aproape OUT din lupta pentru promovarea directă! Robert Ilyes, foarte dezamăgit
Numele sonor care a refuzat banca tehnică a celor de la Bayern Munchen Numele sonor care a refuzat banca tehnică a celor de la Bayern Munchen

UFC FIGHT NIGHT: Poirier vs Hooker e LIVE pe Look Plus, duminică, de la 03:00! Luptele din Main Card

UFC Publicat pe 26 iun 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38222/19398812/2/ufc-28-iulie.jpg

Seria transmisiunilor din circuitul UFC continuă pe Look Plus în acest weekend, cu evenimentul UFC Fight Night din Austin, ce va fi LIVE duminică noapte, de la 03:00 şi în premieră pe Look Sport, duminică, de la 23:00.

Cele cinci lupte din Main Card-ul UFC Fight Night: Austin se văd live pe Look Plus, iar cele mai aşteptate lupte sunt disputele Mike Perry - Mickey Gall (co main-event), de la categoria semimijlocie, şi Dustin Poirier - Dan Hooker, (main event) de la categoria pană.

MAIN CARD UFC FIGHT NIGHT - Live pe Look Plus, duminică, de la 03:00 - Eveniment susţinut de Casa Pariurilor

  • Aspen Ladd - Sara McMann (feminin - categoria muscă)
  • Gian Villante - Maurice Greene (categoria grea)
  • Brendan Allen - Kyle Daukaus (mijlocie)
  • Mike Perry - Mickey Gall (semimijlocie)
  • Dustin Poirier -Dan Hooker (pană)
mail-share icon Email
viewscnt

UFC

Ultimele articole Toate articolele