Ultima oră
Gigi Becali, declaraţie de senzaţie după ce FCSB a câştigat titlul: „Plec la Liverpool. Merg în locul lui Klopp” Gigi Becali, declaraţie de senzaţie după ce FCSB a câştigat titlul: „Plec la Liverpool. Merg în locul lui Klopp”
VIDEO | Oţelul - Hermannstadt, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gălăţenii au deschis scorul în primele minute VIDEO | Oţelul - Hermannstadt, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gălăţenii au deschis scorul în primele minute
Nu este CFR Cluj! Risto Radunovic a anunţat echipa la care va juca din sezonul viitor Nu este CFR Cluj! Risto Radunovic a anunţat echipa la care va juca din sezonul viitor
VIDEO | Gloria Buzău - CS Mioveni 1-0. Formaţia lui Andrei Prepeliţă face un salt imens către promovare VIDEO | Gloria Buzău - CS Mioveni 1-0. Formaţia lui Andrei Prepeliţă face un salt imens către promovare
VIDEO | Leo Messi înscrie pe bandă rulantă la Inter Miami VIDEO | Leo Messi înscrie pe bandă rulantă la Inter Miami
Bomba momentului în războiul dintre CSA şi FCSB: „Am înţeles că va reveni la Steaua!” Bomba momentului în războiul dintre CSA şi FCSB: „Am înţeles că va reveni la Steaua!”

UFC Fight Night | VIDEO Whittaker câştigă prin decizie în faţa lui Till, după un meci tactic excelent. Cele mai importante momente

UFC Publicat pe 26 iul 2020
mail-share icon Email

Robert Whittaker s-a impus în faţa lui Darren Till în UFC Fight Night, eveniment transmis în direct de Look Sport 3 Motors & Fights.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38222/19432065/1/whi1.jpg

Main Event-ul UFC Fight Night a fost reprezentat de meciul Whittaker - Till, de la clasa mijlocie, iar primul s-a impus după un start dificil de meci.

Trimis la podea în prima rundă, după o lovitură de cot, Whittaker a revenit în luptă şi ăn cele din urmă s-a impus prin decizie unanimă.

Till a încercat să încheie lupta înainte de limită, profitând de momentul bun din prima rundă, însă pe măsura trecerii timpului Whittaker a preluat controlul.

"Vă spun că această luptă a fost atât de stresantă. Sincer, sper că fanii şi toată lumea o pot aprecia pentru că pentru mine a fost una din cele mai tehnice lupte din carieră. A trebuit să mă adaptez din mers", a declarat Whittaker la finalul partidei.

  • Toţi cei trei judecători i-au acordat victoria lui Whittaker cu acelaşi scor: 48-47.

VIDEO - Cele mai bune momente ale luptei Whittaker - Till

mail-share icon Email
viewscnt

UFC

Ultimele articole Toate articolele