Ultima oră
Spania - Italia 1-0. Diferenţa a fost făcută de un autogol Spania - Italia 1-0. Diferenţa a fost făcută de un autogol
VIDEO | Angel Reese a scris istorie în WNBA VIDEO | Angel Reese a scris istorie în WNBA
S-au înţeles! LA Lakers are un nou antrenor S-au înţeles! LA Lakers are un nou antrenor
Verdict ciudat. Florin Răducioiu, impresionat de o naţională care continuă să dezamăgească. ”O echipă pe care o apreciez mult” Verdict ciudat. Florin Răducioiu, impresionat de o naţională care continuă să dezamăgească. ”O echipă pe care o apreciez mult”
Serbia ameninţă că ar putea părăsi Euro 2024 din cauza scandărilor Serbia ameninţă că ar putea părăsi Euro 2024 din cauza scandărilor
"Puteam fi mai buni cu şi fără minge”. Kane, supărat după remiza cu Danemarca "Puteam fi mai buni cu şi fără minge”. Kane, supărat după remiza cu Danemarca

Ultima mişcare făcută de Răzvan Burleanu! Ce anunţ a făcut FRF

Echipa nationala Publicat pe 20 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21598571/1/asf.jpg

FRF şi ASF anunţă un parteneriat pentru educaţia financiară a jucătorilor de fotbal

Federaţia Română de Fotbal (FRF) şi Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) au semnat, luni, un protocol de colaborare cu obiectivul comun de a facilita accesul la educaţie financiară pentru cât mai mulţi jucători de fotbal, dar şi pentru toţi cei care sunt implicaţi în acest fenomen, anunţă frf.ro.

Începând cu anul 2024, principalele acţiuni comune ale celor două instituţii vor viza:

promovarea şi derularea de proiecte şi programe educaţionale comune, precum şi de acţiuni cu scopuri educative, în vederea creşterii nivelului de educaţie financiară în rândurile jucătorilor de fotbal, începând de la copii, juniori şi seniori; organizarea în parteneriat de evenimente educaţionale (workshopuri,  seminare, campanii publice, simpozioane, conferinţe, mese rotunde etc); desfăşurarea de evenimente publice pentru promovarea valorilor comune şi a rezultatelor activităţilor desfăşurate în parteneriat.

În cadrul parteneriatului dintre FRF şi ASF, loturile naţionale de juniori şi seniori vor avea acces în lunile următoare la sesiuni de educaţie financiară şi management al investiţiilor. Totodată, cele două instituţii îşi propun să găsească soluţii la problemele cu care se confruntă jucătorii în activitate aflaţi la final de carieră.

Pentru a marca debutul acestui parteneriat, echipa ASF a susţinut o sesiune de informare despre educaţie financiară, intitulată „Despre bani la firul ierbii”, dedicată staff-ului FRF, în contextul celui de-al doilea Innovation Day organizat de Federaţia Română de Fotbal în 2024.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri