Ultima oră
VIDEO | Alaves - Girona 2-2. Ianis Hagi încurcă revelaţia din La Liga VIDEO | Alaves - Girona 2-2. Ianis Hagi încurcă revelaţia din La Liga
VIDEO | Frosinone - Inter 0-5. Campioana Italiei obţine cel mai clar succes stagional VIDEO | Frosinone - Inter 0-5. Campioana Italiei obţine cel mai clar succes stagional
Bernd Storck şi-a îndeplinit obiectivul. ”Şi-au depăşit limitele” Bernd Storck şi-a îndeplinit obiectivul. ”Şi-au depăşit limitele”
Naţionala României de volei feminin, o victorie şi trei înfrângeri în amicale cu Ţările de Jos şi Germania Naţionala României de volei feminin, o victorie şi trei înfrângeri în amicale cu Ţările de Jos şi Germania
A fost identificat momentul care a declanşat criza la Rapid. "Asta e realitatea" | VIDEO EXCLUSIV
A fost identificat momentul care a declanşat criza la Rapid. "Asta e realitatea" | VIDEO EXCLUSIV
Scene incredibile la Roma! Novak Djokovic a fost lovit în cap cu un recipient metalic în cap Scene incredibile la Roma! Novak Djokovic a fost lovit în cap cu un recipient metalic în cap

ULTIMA ORĂ ǀ A găsit Barcelona urmaşul lui Dani Alves? Catalanii au reuşit dramatic un transfer promiţător

Barcelona Publicat pe 15 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38287/21019914/1/mzymagfzad01otlknjbhy2nknte1n2nkmgqzzdhlytdmnda2njbiyg-thumb.jpg

Lidera din La Liga, Barcelona, a reuşit să întoarcă în instanţă decizia FIFA de a nu aproba transferul fundaşului dreapta Julian Araujo (21 de ani).

Barca Universal notează că formaţia blaugrana a făcut apel la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS), iar forul a hotărât ca transferul să fie înregistrat.

  • Perioada de transferuri de iarnă s-a încheiat în campionatul Spaniei pe 31 ianuarie, la ora 23:59. Actele pentru transferul lui Julian Araujo au fost trimise pe 1 februarie, la 18 secunde după miezul nopţii.

Prin urmare, Barcelona le va plăti celor de la Los Angeles Galaxy o sumă estimată în jurul a 4 milioane de euro.

Jucătorul mexican, singurul transfer făcut de catalani în perioada de mercato de iarnă, a semnat un contract valabil până în vara anului 2026 şi va zbura joi spre Barcelona pentru a-şi începe aventura de pe Camp Nou.

Site-ul de specialitate Transfermarkt îl cotează pe Julian Araujo la 6 milioane de euro. El a jucat 98 de meciuri în MLS, unde a marcat un gol şi a oferit 14 pase de gol.

Sursa foto: Profimedia

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Barcelona

Ultimele articole Toate articolele