Ultima oră
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Rezultatul nu cred că mulţumeşte pe cineva”. Florin Pîrvu, dezamăgit de remiza cu Dinamo VIDEO | ”Rezultatul nu cred că mulţumeşte pe cineva”. Florin Pîrvu, dezamăgit de remiza cu Dinamo

ULTIMA ORĂ ǀ Anunţ uriaş făcut de Gigi Becali pentru fanii FCSB-ului

FCSB Publicat pe 2 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21003035/1/prezentare-bogdan-andone-la-fcsb-5-06-2019.jpg

Gigi Becali se bucură pentru succesul Rapidului în procesele referitoare la identitatea clubului ”alb-vişiniu”, deoarece crede că de un scenariu asemănător va beneficia şi FCSB în războiul juridic cu Florin Talpan, juristul CSA Steaua.  

Patronul ”roş-albaştrilor” consideră că victoria giuleştenilor în instanţă creează un precedent juridic care să o avantajeze pe FCSB în procesul cu CSA Steaua pentru palmaresul Stelei Bucureşti.

Optimismul lui Gigi Becali pentru FCSB

”Să vedem ce o să fie. Au dat o lege, acum vor să dea o hotărâre de guvern ca să facă procedurile de închiriere. Eu am câştigat toate procesele cu Talpan. Ştiţi cum? Cu Rapidul. Acolo scrie clar: cel ce este continuatorul are marca notorie şi deţine sigla. Clar, punct, definitiv, irevocabil, aia vin şi o arăt.

Uite ce zice judecător la Curtea de Apel. Eu am o hotărâre judecătorească în care spune că eu sunt continuatoarea. Dacă eu sunt, uite ce spune alta, că are şi marca notorie, şi sigla. Ce mai vrei? Am câştigat!”, a declarat Gigi Becali.

Potrivit Curţii de Apel, FCSB deţine palmaresul din 2003 până în prezent. CSA Steaua are istoria câştigătoarei CCE din 1986, din 1947 până în 1998, iar perioada 1998-2003 îi aparţine AFC Steaua, entitate care nu mai există. Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie va tranşa definitiv problema palmaresului între CSA Steaua şi FCSB.

mail-share icon Email
viewscnt

FCSB

Ultimele articole Toate articolele