Ultima oră
VIDEO | Mai reuşeşte cineva să o oprească pe Collins? Americanca a câştigat un meci nebun la Madrid şi continuă seria fabuloasă VIDEO | Mai reuşeşte cineva să o oprească pe Collins? Americanca a câştigat un meci nebun la Madrid şi continuă seria fabuloasă
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”

ULTIMA ORĂ ǀ ”Da, am un plan!” Rotaru a anunţat cine îi ia locul lui Rădoi la Universitatea Craiova

CS Universitatea Craiova Publicat pe 7 dec 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/20943662/1/agfzad1mytvjntcyndq1zwnhmgnjoddmowy0nzawmdzmzgu0yg-thumb.jpg

Mihai Rotaru, finanţatorul clubului Universitatea Craiova, a declarat, miercuri seară, că nu a fost contactat de Mirel Rădoi pentru a fi informat cu privire la demisia acestuia.

El l-a acuzat pe tehnician că are mereu acelaşi discurs, în care ameninţă că pleacă.

“Până la ora asta nu m-a sunat nimeni din staff să-mi spună că vrea să plece. În ultimele două luni, după fiecare meci, avem acest discurs al lui mister. Nu pot să accept să ne spălăm lucrurile în public.

Îmi pare rău, sunt extrem de dezamăgit pentru această situaţie, pentru că totuşi s-au făcut toate eforturile ca domnul Rădoi şi stafful lui să reuşească. Cum să conducem un club dacă facem absolut tot ce doreşte antrenorul şi în permanenţă să ni se spună: Plec!

Eu cu Mirel Rădoi am avut o discuţie acum zece zile. Deciziile nu m-au nemulţumit. Doar declaraţiile publice. În momentul acesta, noi ca imagine suntem cel mai jos după 2013. A avut la maxim susţinerea mea. În acest moment orice relaţie este nocivă.

Dânsul acreditează ideea că Universitatea Craiova nu este pregătită să fie antrenată de domnia sa. Mi se pare normal ca în momentul în care ia o decizie să sune. Am încercat să-i dau tot ceea ce se poate din partea clubului”, a spus Rotaru, la Digi Sport.

"Am un plan. Echipa trebuie să o preia unul dintre secunzi. Am un plan şi pentru perioada următoare", a adăgat el.

Tehnicianul Mirel Rădoi a anunţat, miercuri seară, că demisionează de la Universitatea Craiova, el acuzând atitudinea conducerii clubului.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri