Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

ULTIMA ORĂ ǀ Dan Petrescu, anunţat de noua sa echipă! UPDATE

CFR Cluj Publicat pe 9 iun 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/21221438/2/petrescu-hyundai-motorsfccom.png

Update: Clubul sud-coreean Jeonbuk Hyundai Motors a anunţat că noul antrenor al echipei este Dan Petrescu.

“Antrenorul Dan Petrescu, numit de Jeonbuk, este considerat o legendă a României, care şi-a lăsat amprenta atât ca jucător cât şi ca antrenor de-a lungul carierei în fotbal”, se arată pe site-ul clubului.

Dan Petrescu este al doilea antrenor străin al echipei Jeonbuk, după portughezul Jose Morais, care a pregătit formaţia sud-coreeană în 2019 şi 2020.

Petrescu va avea conferinţa de presă de prezentare la Jeonbun în data de 14 iunie.

Tehnicianul s-a despărţit în această săptămână de CFR Cluj.


În cursul zilei de joi, echipa CFR Cluj a anunţat prin intermediul reţelelor sociale că s-a despărţit de antrenorul Dan Petrescu. 

În clasament, CFR Cluj a terminat pe locul al treilea, cu 42 de puncte. De asemenea, ardelenii au câştigat barajul cu FC U Craiova 1948 şi vor juca în Conference League. 

În acest sezon, situaţia a fost tensionată la CFR. Dan Petrescu a dorit să plece în iarnă, dar se pare că relaţia dintre el şi patron s-a ameliorat, iar fostul fundaş a continuat în Gruia. 

Totuşi, în acest sezon, CFR nu a mai putut câştiga titlul, iar acest lucru se pare că a agitat din nou apele în Ardeal. Chiar dacă în urmă cu câteva săptămâni Dan Petrescu recunoaştea că îşi doreşte să rămână la CFR, se pare că cele două părţi au ajuns la o înţelegere de încetare amiabilă a contractului. 

”Conducerea clubului nostru, împreună cu antrenorul Dan Petrescu, au ajuns la o înţelegere privind încetarea amiabilă a contractului.

Îţi mulţumim, Mister, pentru tot ce ai făcut pentru clubul nostru, pentru dedicarea şi profesionalismul care te caracterizează, pentru contribuţia decisivă pe care ai avut-o în câştigarea ultimelor 5️ titluri şi a tuturor performanţelor europene bifate de CFR Cluj în ultimii ani.

Îţi dorim multă baftă mai departe!”, a fost anunţul clubului din Gruia. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele