Ultima oră
Handbal masculin | Deţinătoarea Cupei României, CSM Constanţa, se califică în finala competiţiei din 2024

Handbal masculin | Deţinătoarea Cupei României, CSM Constanţa, se califică în finala competiţiei din 2024
Dan Şucu s-a înţeles cu viitorul antrenor! Când ar urma să fie prezentat Dan Şucu s-a înţeles cu viitorul antrenor! Când ar urma să fie prezentat
Jesus Navas a semnat pe viaţă Jesus Navas a semnat pe viaţă
Se umple Arena Naţională? Numărul uriaş de bilete vândute pentru duelul dintre Dinamo şi Csikszereda Se umple Arena Naţională? Numărul uriaş de bilete vândute pentru duelul dintre Dinamo şi Csikszereda
Absenţă de marcă pentru Bayern Munchen în ultimul meci al sezonului Absenţă de marcă pentru Bayern Munchen în ultimul meci al sezonului
OFICIAL | Corvinul Hunedoara a anunţat plecarea lui Marius Coman OFICIAL | Corvinul Hunedoara a anunţat plecarea lui Marius Coman

ULTIMĂ ORĂ | Dinamo a făcut un nou transfer important! Jucătorul a marcat 26 de goluri la fosta echipă

Dinamo Publicat de Ovidiu Neacşu pe 1 iul 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/21243662/1/profimedia-0467204359.jpg

Dinamo continuă să fie activă în acestă vară, cu toate că nu a scăpat încă de interdicţia la transferuri, şi s-a înţeles cu atacantul portughez Goncalo Gregorio.

Goncalo Gregorio s-a alăturat cantonamentului din Slovenia şi aşteaptă să fie legitimat la formaţia din Bucureşti, după ce interdicţia la transferuri va fi ridicată. ”Câinii” l-au adus pe portughezul de 28 de ani de la UD Leiria, sub formă de jucător liber de contract. 

El este al doilea atacant adus de Dinamo în acestă vară, după ce s-au înţeles şi cu Hakim Abdallah, internaţional din Madagascar. Goncalo Gregorio a marcat 26 de goluri în două sezoane la UD Leiria, în eşalonul al treilea din Portugalia, de unde a reuşit să promoveze cu acestă echipă în liga secundă. 

”Am primit multe oferte, atât interne cât şi din străinătate”

Atacantul de 28 de ani a explicat în interviul oferit publicaţiei A Bola, că motivul neprelungirii contractului cu formaţia portugheză nu a ţinut de el. 

”Nu am semnat prelungirea din mai multe motive, au fost lucruri care nu au depins de mine. Aventura la Leiria a fost foarte pozitivă, părăsesc clubul ca cel mai bun marcator din istoria celui de-al treilea eşalon şi din postura de campion.

E o mare plăcere că în numai 2 ani am intrat în top 10 cei mai buni marcatori ai clubului”, a transmis vârful.

Tot el afirma la jumătatea lunii iulie că are mai multe oferte, interne, dar şi de la echipe din afară

Am primit multe oferte, atât interne cât şi din străinătate, dar nu am decis încă unde voi merge. Sunt un vârf, nu sunt mulţi astfel de jucători, aşa că sunt liniştit. Într-o bună zi aş vrea să ajung la un mare club din străinătate, să cuceresc fotbalul de acolo”.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele