Ultima oră
Costel Gâlcă l-a revitalizat pe Andrei Ivan, iar fostul antrenor al Craiovei nu s-a abţinut: ”Asta e cartea de vizită!”

Costel Gâlcă l-a revitalizat pe Andrei Ivan, iar fostul antrenor al Craiovei nu s-a abţinut: ”Asta e cartea de vizită!”
Elias Charalambous a anunţat echipa unde vrea să antreneze: ”Am câştigat titlul de campion, aş merge!”

Elias Charalambous a anunţat echipa unde vrea să antreneze: ”Am câştigat titlul de campion, aş merge!”
Box | Saul "Canelo" Alvarez şi-a păstrat titlul unificat la categoria supermijlocie Box | Saul "Canelo" Alvarez şi-a păstrat titlul unificat la categoria supermijlocie
Lionel Messi intră în istoria MLS după ce a oferit cinci pase decisive şi un gol în meciul cu New York Red Bulls Lionel Messi intră în istoria MLS după ce a oferit cinci pase decisive şi un gol în meciul cu New York Red Bulls
Ladislau Boloni, atac la adresa arbitrajului după înfrângerea suferită în duelul cu Rennes: ”Nu ştiu dacă să urlu, să plâng sau să râd” Ladislau Boloni, atac la adresa arbitrajului după înfrângerea suferită în duelul cu Rennes: ”Nu ştiu dacă să urlu, să plâng sau să râd”
Cristiano Ronaldo, de neoprit! Starul portughez a marcat o triplă pentru  Al Nassr

Cristiano Ronaldo, de neoprit! Starul portughez a marcat o triplă pentru Al Nassr

ULTIMA ORĂ ǀ Florin Bratu, liber de contract! Fostul selecţioner al României U21 a cedat după o umilinţă

Alte campionate externe Publicat de Emanoil Ursache pe 24 sep 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38210/21325343/1/romania-u21-georgia-u21-amical-7-09-2021.jpg

Florin Bratu, fost selecţioner al naţionalei României Under 21, a demisionat din funcţia de antrenor principal al formaţiei cipriote Karmiotissa, informează Super Sport FM.

  • Bratu a pregătit-o pe Karmiotissa în 16 meciuri, în care a înregistrat 5 victorii, 4 egaluri şi 7 înfrângeri, marcând 14 goluri şi încasând 22.

Recunoştinţa lui Florin Bratu

”Am început meciul foarte bine, dar am făcut o greşeală mare şi am primit gol, apoi nu am reuşit să punem presiune pe adversari.

Am avut tot felul de gânduri după acest meci, vreau să le mulţumesc celor de la Karmiotissa şi le transmit un mare <<Mulţumesc>> tuturor ciprioţilor.

Sper să antrenez la o altă echipă din Cipru în viitorul apropiat”, a transmis Florin Bratu după înfrângerea umilitoare din ultima etapă cu Ethnikos Achnas, 3-0 în deplasare, suferită de fosta sa echipă, Karmiotissa FC.

Florin Bratu a devenit antrenorul grupării Karmiotissa în martie 2023 şi a reuşit să o salveze de la retrogradarea în eşalonul secund din Cipru. Astfel, în iunie a semnat prelungirea contractului.

  • Dinamo Bucureşti, Aerostar Bacău, AFC Turris, Concordia Chiajna, România U18 şi România U21 sunt echipele pe care le-a pregătit în cariera sa de antrenor fostul atacant al ”câinilor roşii” şi al Rapidului.

Sursa foto: Sport Pictures

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri