Ultima oră
Spania - Italia 1-0. Diferenţa a fost făcută de un autogol Spania - Italia 1-0. Diferenţa a fost făcută de un autogol
VIDEO | Angel Reese a scris istorie în WNBA VIDEO | Angel Reese a scris istorie în WNBA
S-au înţeles! LA Lakers are un nou antrenor S-au înţeles! LA Lakers are un nou antrenor
Verdict ciudat. Florin Răducioiu, impresionat de o naţională care continuă să dezamăgească. ”O echipă pe care o apreciez mult” Verdict ciudat. Florin Răducioiu, impresionat de o naţională care continuă să dezamăgească. ”O echipă pe care o apreciez mult”
Serbia ameninţă că ar putea părăsi Euro 2024 din cauza scandărilor Serbia ameninţă că ar putea părăsi Euro 2024 din cauza scandărilor
"Puteam fi mai buni cu şi fără minge”. Kane, supărat după remiza cu Danemarca "Puteam fi mai buni cu şi fără minge”. Kane, supărat după remiza cu Danemarca

ULTIMA ORĂ ǀ Formaţia de tradiţie cu pretenţii din Superligă riscă un dezastru! Jucătorii au început revolta

Superliga Publicat pe 15 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21386543/1/dinamo-bucuresti-petrolul-ploiesti-superliga-superbet-26-08-2023.jpg

Petrolul Ploieşti, ocupanta locului 6 din Superliga României, ultima poziţie ce duce în play-off la finalul sezonului regular, se confruntă cu probleme foarte grave din punct de vedere financiar.

Primul avertisment la Petrolul

GSP notează că ”lupii galbeni” au refuzat să se antreneze miercuri după-amiază la prima şedintă de pregătire programată după o pauză de câteva zile.

Sursa citată precizează că jucătorii s-au prezentat la stadion, însă au refuzat să se pregătească, deoarece preşedintele Marian Copilu nu a venit să le vorbească despre restanţele salariale ale acestora. După o oră, fotbaliştii au părăsit arena ”Ilie Oană” fără să se antreneze deloc.

Elevii lui Florin Pârvu reclamă că nu şi-au mai primit salariul de trei luni de zile şi nici primele de joc de 300 de euro pentru fiecare punct câştigat în campionat.

Gestul fotbaliştilor ar fi însă doar un avertisment pentru conducerea clubului. GSP susţine, de asemenea, că aceşţia îţi vor relua pregătirea normală începând de joi. 

Sursa foto: Sport Pictures

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele