Ultima oră
Turneul final al Billie Jean King Cup se va juca în format eliminatoriu. România îşi va afla adversara pe 30 aprilie Turneul final al Billie Jean King Cup se va juca în format eliminatoriu. România îşi va afla adversara pe 30 aprilie
Clubul din Superliga ce va primi de la bugetul local peste 1 milion de euro! Clubul din Superliga ce va primi de la bugetul local peste 1 milion de euro!
VIDEO | UTA Arad - Oţelul Galaţi 0-0, în direct la Prima Sport 1! Gol anulat pentru offside al oaspeţilor VIDEO | UTA Arad - Oţelul Galaţi 0-0, în direct la Prima Sport 1! Gol anulat pentru offside al oaspeţilor
Iuliana Demetrescu va arbitra o semifinală de Liga Campionilor la fotbal feminin Iuliana Demetrescu va arbitra o semifinală de Liga Campionilor la fotbal feminin
Încă un mare oraş din ţară e aproape să aibă stadion modern. Guvernul a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru o arenă de 30.000 de locuri Încă un mare oraş din ţară e aproape să aibă stadion modern. Guvernul a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru o arenă de 30.000 de locuri
Un antrenor din Superliga se află în negocieri: „Ambele părţi vrem” Un antrenor din Superliga se află în negocieri: „Ambele părţi vrem”

ULTIMA ORĂ ǀ Fotbalistul care a jucat în Superligă, dorit de Atletico Madrid!

La Liga Publicat de Emanoil Ursache pe 11 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38113/21052493/1/profimedia-0758878975.jpg

Un jucător care a evoluat în Superligă este dorit de Atletico Madrid. Mijlocaşul Aleix Garcia (25 de ani), fotbalist care a îmbrăcat tricoul lui Dinamo în sezonul 2020-2021, în prezent sub contract cu Girona din La Liga, se află pe lista de transferuri a madrilenilor pentru perioada de mercato din vară, potrivit presei spaniole.

Sezon bun pentru Aleix Garcia în La Liga

Aleix Garcia mai are contract cu Girona până în această vară, însă înţelegerea se va prelungi automat dacă echipa sa va reuşi să se salveze de la retrogradare. Gruparea ocupă locul 11 în campionatul Spaniei, cu 30 de puncte, însă avansul acesteia faţă de locul 18 retrogradabil este de doar 5 puncte, ceea ce anunţă un final de sezon extrem de strâns în La Liga.

Atletico Madrid şi-l mai doreşte şi pe fundaşul Arnau Martinez (19 ani), tot de la Girona, monitorizat şi de către Barcelona şi Manchester City, pe care îl consideră viitorul apărător dreapta al echipei. Conducerea madrilenilor vrea să ofere, potrivit site-ului okdiario.com, în schimbul celor doi jucători 10 milioane de euro şi împrumutul lui Riquelme, însă şefii ocupantei poziţiei a 11-a din La Liga nu sunt încântaţi deloc de această variantă. Doar clauza de reziliere a lui Arnau Martinez se ridică la suma de 20 de milioane de euro.

Aleix Garcia a marcat un gol şi a furnizat 6 pase decisive în 24 de apariţii pentru Girona în actualul sezon din La Liga. Manchester City, Mouscron, Dinamo şi Eibar sunt restul echipelor din cariera sa. Pentru Dinamo a jucat în 8 meciuri oficiale, fără să fie decisiv în vreun fel. 7 milioane de euro este cota de piaţă a lui Garcia, conform Transfermarkt.

Sursa foto: Profimedia

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

La Liga

Ultimele articole Toate articolele