Ultima oră
FRF a anunţat echipele care au primit licenţa pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara FRF a anunţat echipele care au primit licenţa pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara
Irina Bara a fost învinsă în sferturi la turneul de la Oeiras Irina Bara a fost învinsă în sferturi la turneul de la Oeiras
Canotaj | Patru echipaje tricolore s-au calificat vineri în finalele pentru medalii. În total, sunt zece bărci ale României în finalele A

Canotaj | Patru echipaje tricolore s-au calificat vineri în finalele pentru medalii. În total, sunt zece bărci ale României în finalele A
Apariţie specială la Paris! România va avea reprezentare în concursul de iahting Apariţie specială la Paris! România va avea reprezentare în concursul de iahting
5 vinuri româneşti pentru Paşte de la 4 experţi Unvinpezi.ro 5 vinuri româneşti pentru Paşte de la 4 experţi Unvinpezi.ro
Formula 1 | Hülkenberg va părăsi Haas şi va deveni primul recrut al Audi

Formula 1 | Hülkenberg va părăsi Haas şi va deveni primul recrut al Audi

ULTIMA ORĂ ǀ Gigi Becali i-a găsit înlocuitor lui Mihai Pintilii, dacă va fi suspendat

FCSB Publicat pe 26 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20995372/1/pintilii.jpg

Gigi Becali are planurile făcute în eventualitatea în care Comisia de Disciplină a FRF va decide suspendarea lui Mihai Pintilii, pe motiv că tehnicianul de facto al ”roş-albaştrilor” nu are calificarea necesară de a fi antrenor.

ProSport notează că în stafful vicecampioanei va fi adus Ionuţ Ilie, antrenor din centrul de copii şi juniori al celor de la FCSB. Ilie este posesor al licenţei A, având implicit şi carnet de antrenor, şi dreptul de a sta pe banca de rezerve.

Varianta aceasta este cât se poate de convenabilă pentru Gigi Becali, deoarece nimeni de la Şcoala de Antrenori nu va mai avea temei să îi reproşeze că nimeni din stafful ”roş-albaştrilor” nu are calificarea necesară de a fi antrenor cu excepţia lui Leo Strizu.

Discursul radical al lui Ionel Ganea referitor la situaţia lui Mihai Pintilii

Situaţia lui Mihai Pintilii de la FCSB a fost comentată de mai multe voci din fotbalul românesc. Una dintre cele mai recente opinii i-a aparţinut lui Ionel Ganea. Fostul atacant al naţionalei României a avut un discurs radical la adresa lui Mihai Pintilii, cu privire la scandalul în care este implicat tehnicianul de la FCSB cu Lucian Burchel, şeful Şcolii de Antrenori.

Ganea consideră că Pintilii ar trebui ”să lase ciocul mic” şi ”să meargă pe burtă ca peştele”, deoarece legea trebuie respectată de toată lumea în egală măsură.

Şi eu am jucat fotbal, şi eu am fost la naţională… El (n.r.- Mihai Pintilii) trebuie să înţeleagă să lase ciocul mic! Bun, ok, să stea acolo şi să facă ce crede el de cuviinţă, dar, bă, Pintilii, dacă asta este legea, trebuie să o respecţi!

Măcar să tacă din gură! Au mai fost oameni în situaţia lui, dar au tăcut din gură. Nu au răspuns nimănui. Păi, ce, el crede că e Einstein şi restul papagali sau ce?

El n-are studii. O luăm fără studii. Ar trebui să-i dea un salariu minim pe economie. El să tacă din gură şi să meargă pe burtă, ca peştele.

E ca şi cum ai conduce fără permis. Ai maşină şi vrei să conduci, dar nu ai permis. Cam aşa şi aici. Tot respectul, ai jucat, ai fost fotbalist. Dar, dacă astea sunt legile, trebuie să le respecţi. Dar voi vedeţi că statul român stă şi doarme?, a declarat Ionel Ganea, conform Antena Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele