adplus-dvertising
Ultima oră
Brad Binder a recuperat fabulos şi a câştigat cursa de sprint din cadrul MP al Argentinei Brad Binder a recuperat fabulos şi a câştigat cursa de sprint din cadrul MP al Argentinei
VIDEO | Rapid – Farul 1-0, LIVE la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Bamgboye deschide scorul! VIDEO | Rapid – Farul 1-0, LIVE la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Bamgboye deschide scorul!
BREAKING NEWS ǀ Lovitură de teatru la FCSB! Cine va decide primul 11 şi schimbările pentru restul meciurilor din Superligă BREAKING NEWS ǀ Lovitură de teatru la FCSB! Cine va decide primul 11 şi schimbările pentru restul meciurilor din Superligă
VIDEO | În Giuleşti e din nou sărbătoare. Fanii Rapidului fac spectacol la meciul cu Farul VIDEO | În Giuleşti e din nou sărbătoare. Fanii Rapidului fac spectacol la meciul cu Farul
VIDEO | Chelsea nu se regăseşte. A pierdut cu Aston Villa şi e pe 11 în Premier League VIDEO | Chelsea nu se regăseşte. A pierdut cu Aston Villa şi e pe 11 în Premier League
VIDEO ǀ Bayern Munchen – Borussia Dortmund 4-2! Bavarezii trec pe primul loc în Bundesliga. BVB îşi salvează onoarea în a doua repriză VIDEO ǀ Bayern Munchen – Borussia Dortmund 4-2! Bavarezii trec pe primul loc în Bundesliga. BVB îşi salvează onoarea în a doua repriză

ULTIMA ORĂ ǀ Gigi Becali i-a găsit înlocuitor lui Mihai Pintilii, dacă va fi suspendat

FCSB Publicat pe 26 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20995372/1/pintilii.jpg

Gigi Becali are planurile făcute în eventualitatea în care Comisia de Disciplină a FRF va decide suspendarea lui Mihai Pintilii, pe motiv că tehnicianul de facto al ”roş-albaştrilor” nu are calificarea necesară de a fi antrenor.

ProSport notează că în stafful vicecampioanei va fi adus Ionuţ Ilie, antrenor din centrul de copii şi juniori al celor de la FCSB. Ilie este posesor al licenţei A, având implicit şi carnet de antrenor, şi dreptul de a sta pe banca de rezerve.

Varianta aceasta este cât se poate de convenabilă pentru Gigi Becali, deoarece nimeni de la Şcoala de Antrenori nu va mai avea temei să îi reproşeze că nimeni din stafful ”roş-albaştrilor” nu are calificarea necesară de a fi antrenor cu excepţia lui Leo Strizu.

Discursul radical al lui Ionel Ganea referitor la situaţia lui Mihai Pintilii

Situaţia lui Mihai Pintilii de la FCSB a fost comentată de mai multe voci din fotbalul românesc. Una dintre cele mai recente opinii i-a aparţinut lui Ionel Ganea. Fostul atacant al naţionalei României a avut un discurs radical la adresa lui Mihai Pintilii, cu privire la scandalul în care este implicat tehnicianul de la FCSB cu Lucian Burchel, şeful Şcolii de Antrenori.

Ganea consideră că Pintilii ar trebui ”să lase ciocul mic” şi ”să meargă pe burtă ca peştele”, deoarece legea trebuie respectată de toată lumea în egală măsură.

Şi eu am jucat fotbal, şi eu am fost la naţională… El (n.r.- Mihai Pintilii) trebuie să înţeleagă să lase ciocul mic! Bun, ok, să stea acolo şi să facă ce crede el de cuviinţă, dar, bă, Pintilii, dacă asta este legea, trebuie să o respecţi!

Măcar să tacă din gură! Au mai fost oameni în situaţia lui, dar au tăcut din gură. Nu au răspuns nimănui. Păi, ce, el crede că e Einstein şi restul papagali sau ce?

El n-are studii. O luăm fără studii. Ar trebui să-i dea un salariu minim pe economie. El să tacă din gură şi să meargă pe burtă, ca peştele.

E ca şi cum ai conduce fără permis. Ai maşină şi vrei să conduci, dar nu ai permis. Cam aşa şi aici. Tot respectul, ai jucat, ai fost fotbalist. Dar, dacă astea sunt legile, trebuie să le respecţi. Dar voi vedeţi că statul român stă şi doarme?, a declarat Ionel Ganea, conform Antena Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele