Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

ULTIMA ORĂ ǀ Gigi Becali vrea să ”dribleze” o formaţie din play-off! Golgheterul de un milion de euro poate ajunge la FCSB, la jumătate de preţ

FCSB Publicat pe 30 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21081100/1/prezentare-sergiu-bus-la-fcsb-14-07-2020-8.jpg

Chiar dacă a anunţat în repetate rânduri că nu va face transferuri spectaculoase dacă FCSB nu va câştiga campionatul, Gigi Becali pregăteşte o mutare de răsunet pentru următorul sezon.

Patronul ”roş-albaştrilor” a pus ochii pe Vitalie Damaşcan, atacantul împrumutat de Sepsi Sfântu Gheorghe la FC Voluntari, care face un sezon foarte bun în Superligă pentru ilfoveni.

Planul lui Gigi Becali pentru a-l achiziţiona pe Damaşcan

Conducerea convăsnenilor nu este dispusă să îl cedeze pe Damaşcan pentru o sumă mai mică de un milion de euro, însă Becali a găsit o soluţie de a-l cumpăra pe internaţionalul moldovean cu bani mai puţini.

FC Voluntari, grupare cu a cărei conducere FCSB se află în relaţii foarte bune, are o clauză de achiziţionare definitivă în valoare de 550.000 de euro. Potrivit site-ului Digi Sport, Gigi Becali se gândeşte să achite suma respectivă şi să îl direcţioneze ulterior pe Damaşcan din curtea ilfovenilor în cea a vicecampioanei en-titre.

În vârstă de 24 de ani, Vitalie Damaşcan a marcat 10 goluri în sezonul curent al Superligii, în 26 de meciuri. Damaşcan a punctat o dată pentru Sepsi, unde a furnizat şi o pasă de gol, iar restul reuşitelor le-a semnat pentru FC Voluntari. Remarcabil este ca internaţionalul moldovean a înscris de fiecare dată din acţiune, fără să beneficieze de o lovitură de pedeapsă.

Tamm rămâne la FCSB

Valentin Creţu, Billel Omrani, Joonas Tamm, Boban Nikolov şi Deian Sorescu (împrumutat de la Rakow) sunt fotbaliştii de la FCSB cărora le expiră angajamentul cu formaţia ”roş-albastră” la finalul sezonului.

Gigi Becali a anunţat că îi va prelungi cu siguranţă contractul fundaşului central Joonas Tamm. Patronul ocupantei locului 3 din Superligă a lăsat să se înţeleagă că a luat această decizie nu neapărat încântat de evoluţiile stoperului eston, cât din cauza lipsei unor fotbalişti de valoare pe poziţia respectivă în lotul ”roş-albaştrilor”.

”Lui Tamm o să-i prelungim contractul, pentru că nici n-ai fundaşi centrali, ce să faci?”, a declarat Gigi Becali, în cadrul unei conferinţe de presă de miercuri.

Chiar dacă a avut şi evoluţii slabe în acest sezon, Joonas Tamm a fost cel mai constant fundaş central de la FCSB. Tamm a marcat 4 goluri în 37 de meciuri, în stagiunea curentă, pentru gruparea finanţată de Becali.

Sorescu, păstrat doar dacă ia FCSB campionatul

Latifundiarul a vorbit şi despre situaţia lui Deian Sorescu. Becali a confirmat că polivalentul jucător va rămâne la FCSB doar dacă echipa va câştiga campionatul şi va putea să joace în preliminariile Champions League.

”Dacă luăm campionatul, activăm clauza (n.r. - de 950.000 de euro) şi îl cumpărăm de la Rakow. Altfel, ce să facem cu el? E bun fotbalist. Dacă luăm titlul, forţăm Liga Campionilor şi merită să dai banii. Altfel, la revedere!”, a mai precizat Gigi Becali.

Sursa foto: Sport Pictures

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele