Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

ULTIMA ORĂ ǀ Iasmin Latovlevici a semnat cu o fostă campioană a României!

Superliga Publicat de Emanoil Ursache pe 21 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21102228/2/fcsb-fc-arges-play-off-liga-1-casa-pariurilor-11-04-2022.jpg

Iasmin Latovlevici (36 de ani) va continua să evolueze în Superliga României, chiar dacă s-a despărţit de FC Argeş din luna noiembrie a anului trecut.

Triplul campion cu FCSB şi dublu câştigător al Ligii 1 cu CFR Cluj a semnat un contract valabil până la finalul sezonului, cu opţiune de prelungire, cu Petrolul Ploieşti, potrivit jurnalistului Cristian Anghelescu.

Petrolul Ploieşti, noua echipă a lui Iasmin Latovlevici

Experimentatul fundaş stânga a adunat în actuala stagiune a Superligii 11 apariţii pentru FC Argeş. Sursa citată precizează că Latovlevici a făcut un schimb de pase cu cei doi fii ai săi chiar înainte de primul său antrenament în tabăra ”lupilor galbeni”.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21102228/1/asdfg-1050x1400.jpg

Iasmin Latovlevici poate debuta la Petrolul chiar în meciul cu FC Voluntari din deplasare, în cadrul rundei a 5-a din play-out-ul Superligii. Partida este programată luni, 24 aprilie, de la 20:30, pe Stadionul ”Anghel Iordănescu” din Voluntari şi va fi transmisă în direct de către Prima Sport 2.

Petrolul Ploieşti ocupă locul 8 în clasamentul din Superligă, cu 27 de puncte, la egalitate cu lidera din play-out, FC ”U” Craiova. ”Lupii galbeni” au un avans de doar un punct faţă de urmăritoarea FC Botoşani.

FC Argeş s-a despărţit de Iasmin Latovlevici în luna noiembrie a anului trecut, deşi apărătorul lateral mai avea contract cu ”alb-violeţii” până în vara anului curent. Conducerea clubului a fost nemulţumită de randamentul de dat de ”Lato”.

”Când ai un jucător aproape de retragere… Ori simţi că nu mai poţi, ori nu poţi să continui să joci făcând astfel de greşeli. E gafeurul campionatului! În momentul ăsta, uitaţi-vă la toate meciurile în care a jucat Latovlevici, am pierdut cel puţin 3-4 jocuri pe greşelile lui!

Nu greşeli de poziţionare, că a fost driblat, nu! Pase direct la adversar. Aştepţi altceva de la el, toţi spectatorii au cerut expres acest lucru: «Domnule, lăsaţi-ne cu astfel de jucători!»”, declara Daniel Stanciu, directorul sportiv al formaţiei FC Argeş, despre Latovlevici.

Sursa foto main: Sport Pictures

Sursă foto articol: Facebook Anghelescu Cristian

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele