Ultima oră
Spania - Italia 1-0. Diferenţa a fost făcută de un autogol Spania - Italia 1-0. Diferenţa a fost făcută de un autogol
VIDEO | Angel Reese a scris istorie în WNBA VIDEO | Angel Reese a scris istorie în WNBA
S-au înţeles! LA Lakers are un nou antrenor S-au înţeles! LA Lakers are un nou antrenor
Verdict ciudat. Florin Răducioiu, impresionat de o naţională care continuă să dezamăgească. ”O echipă pe care o apreciez mult” Verdict ciudat. Florin Răducioiu, impresionat de o naţională care continuă să dezamăgească. ”O echipă pe care o apreciez mult”
Serbia ameninţă că ar putea părăsi Euro 2024 din cauza scandărilor Serbia ameninţă că ar putea părăsi Euro 2024 din cauza scandărilor
"Puteam fi mai buni cu şi fără minge”. Kane, supărat după remiza cu Danemarca "Puteam fi mai buni cu şi fără minge”. Kane, supărat după remiza cu Danemarca

Ultimă oră. Ionuţ Chirilă, antrenor la Dinamo? ”A fost o crimă că nu mi s-a dat echipa. Ce trebuie să mai fac că să antrenez clubul?”

Dinamo Publicat pe 28 sep 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/21330086/1/chirila.jpg

Echipa Dinamo a remizat, marţi, pe Arena Naţională, scor 1-1, cu formaţia FC U 1948 Craiova, în grupa C a Cupei României.

Pentru Dinamo a marcat Amzar, în minutul 18, în timp ce pentru craioveni a punctat Bahassa (66).

Dinamo nu are rezultate bune nici în Superligă, iar echipa lui Ovidiu Burcă a început deja să aibă emoţii pentru retrogradare. 

Ionuţ Chirilă a antrenat-o ultima dată în Superligă pe Academica Clinceni. Fostul antrenor de la Centrul de Copii şi Juniori de la Dinamo şi Rapid este dezamăgit de faptul că nu i s-a dat până acum şansa de a o antrena pe Dinamo. 

”A fost o crimă că nu mi s-a dat echipa. Ce trebuie să mai fac că să antrenez echipa?”

”Eu trebuia să fiu antrenor de 20 de ani la Dinamo. Faptul că nu mi s-a dat Dinamo a fost o crimă. Ce mai trebuia să facă Ionuţ Chirilă ca să i se dea Dinamo, după ce a făcut o generaţie fabuloasă despre care tot fotbalul românesc a spus că este Barcelona României şi a câştigat patru titluri consecutive de campioni naţionali?

Ce mai trebuia să demonstrez? De ce am parcurs toate aceste lucruri? Pentru că vorbim de Dinamo. Este un club care a trebuit să construiască şi nu să cumpere şi să transforme jucătorii tineri din perspectivă în certitudini.

Un antrenor trebuie să demonstreze că din jucătorul de 19 ani cu 1.500 de dolari salariu/lună, îl aduce la complexitatea tehnico-tactică, fizică şi mentală (n.r. a jucătorului matur). Păi ce mai trebuia să facă Ionuţ Chirilă ca să primească Dinamo? După tot acest parcurs şi după toate aceste etape care l-au adus la experienţa indubitabilă de a manageria tehnic un club ca Dinamo”, a spus Ionuţ Chirilă, potrivit iAMSport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele