Ultima oră
NEWS ALERT | Universitatea Craiova pierde un om de bază pentru derby-ul cu Rapid NEWS ALERT | Universitatea Craiova pierde un om de bază pentru derby-ul cu Rapid
Cerut cu insistenţă la Dinamo, Mircea Lucescu a bătut palma! Lovitură mare anunţată

Cerut cu insistenţă la Dinamo, Mircea Lucescu a bătut palma! Lovitură mare anunţată
ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune
Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi
Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”

Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”
Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare

ULTIMA ORĂ ǀ Laszlo Dioszegi cere sancţiuni nemaiîntâlnite în fotbalul românesc pentru fanii FC ”U” Craiova: ”Se va lua o decizie sănătoasă!”

Sepsi OSK Publicat pe 1 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38234/21001348/1/screenshot-111.png

Laszlo Dioszegi, patronul formaţiei Sepsi Sfântu Gheorghe, şi-a exprimat în presa maghiară încrederea că FRF prin Comisia de Disciplină va lua o decizie îndreptată împotriva FC ”U” Craiova.

Dioszegi a negat, de asemenea, că formaţia din Bănie le-ar fi solicitat covăsnenilor să nu îi primească pe fanii oltenilor pe stadionul din Sfântu Gheorghe, lucru oricum de nepus în practică.

Sancţiunile severe solicitate de Dioszegi

"Am încredere că se va lua o decizie sănătoasă pentru că întreaga Europă şi poate întreaga lume urmăreşte aceste evenimente, având în vedere că acest lucru nu s-a mai întâmplat până acum. E considerată o premieră în România.

Nu ne-au spus să nu le acceptăm suporterii. Chiar dacă au cerut asta, avem datoria de a le vinde bilete celor care vor să stea în sectorul oaspeţilor, cel mult 400. Imaginaţi-vă ce ar fi ieşit în presă dacă nu îi primeam pe suporterii Craiovei. S-ar fi spus numai lucruri neadevărate!", a declarat Laszlo Dioszegi pentru Szekelyhon.

Finanţatorul lui Sepsi a fost întrebat dacă ar fi de acord cu rejucarea meciului. Dioszegi a recunoscut că nu depinde de el o astfel de decizie şi că ar fi un susţinător al ei doar în anumite condiţii: partida să se dispute doar în prezenţa fanilor ardeleni, FC ”U” Craiova să aibă porţile închise la următoarele 5 dueluri de pe teren propriu, iar suporterii olteni implicaţi în incidentele rasiste de la Sfântu Gheorghe să fie interzişi pe stadioane 5 ani.

Meciul de la Sfântu Gheorghe, din etapa a 23-a a Superligii, a fost oprit prima oară în minutul 25, când arbitrul Andrei Chivulete a trimis cele două echipe la vestiare, din cauza scandărilor xenofobe şi rasiste din tribune.

După o întrerupere de zece minute, jucătorii au revenit pe teren, însă Chivulete a decis suspendarea definitivă a meciului după doar câteva zeci de secunde, din cauza scandărilor suporterilor. Cazul urmează să fie analizat de Comisia de Disciplină a FRF.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sepsi OSK

Ultimele articole Toate articolele