Ultima oră
Alpinistul român Gabriel Ţabără a murit pe Everest Alpinistul român Gabriel Ţabără a murit pe Everest
FCU Craiova a primit o amendă de 22.500 de lei de la Comisia de Disciplină din cauza incidentelor de la meciul cu FC Hermannstadt FCU Craiova a primit o amendă de 22.500 de lei de la Comisia de Disciplină din cauza incidentelor de la meciul cu FC Hermannstadt
Monica Niculescu s-a calificat în semifinale la Strasbourg, la dublu Monica Niculescu s-a calificat în semifinale la Strasbourg, la dublu
Emiliano Martinez ar putea participa la Jocurile Olimpice Emiliano Martinez ar putea participa la Jocurile Olimpice
Dănuţ Lupu, dezvăluiri şocante despre realităţile din fotbalul românesc: ”Dinamo i-a cerut bani ca să joace. I-au pus piedici în carieră” Dănuţ Lupu, dezvăluiri şocante despre realităţile din fotbalul românesc: ”Dinamo i-a cerut bani ca să joace. I-au pus piedici în carieră”
Fondul american Oaktree a preluat controlul clubului Inter Milano Fondul american Oaktree a preluat controlul clubului Inter Milano

Ultimă oră! Marius Şumudică, revenire de senzaţie! Marele anunţ a fost făcut

Fotbal Romania Publicat pe 20 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40167/21565232/1/sum.jpg

Ultimă oră! Marius Şumudică, revenire de senzaţie! Marele anunţ a fost făcut

Marius Şumudică nu mai este antrenorul lui Gaziantep, după ce a decis să plece de la formaţia din prima ligă a Turciei.

Tehnicianul român a revenit în ţară, după despărţirea de formaţia turcă şi a oferit mai mult declaraţii, în urma cărora a dezvăluit că primit oferte de la două cluburi din Superliga. Şumudică a spus că a negociat cu Voluntari şi Petrolul, dar s-a hotărât să nu o preia pe niciuna.

Marius Şumudică a spus pas ofertei de la Petrolul Ploieşti. Antrenorul a anunţat că doreşte să meargă din nou în zona Golfului şi crede că va pleca în curând. 

Între timp, nimic nu s-a concretizat, iar Şumudică nu a preluat nicio echipă. Antrenorul recunoaşte că va antrena o echipă începând din această vară. 

Recent, jurnaliştii turci au anunţat că Marius Şumudică se pregăteşte să revină în Turcia din sezonul următor. 

"Revine Şumudică", au titrat jurnalitii turci, după ce au auzit declaraţiile făcute de antrenorul român în presa din ţară, în urmă cu doar câteva zile, potrivit sport.ro. 

Ce a spus Şumudică despre revenirea în fotbal

”La vară voi prelua o echipă. Am avut ceva contracte şi în România, dar şi în străinătate. Nu mi-aş dori să iau o echipă din mers. Pe mine mă frapează pentru că în Turcia eram singurul antrenor străin. La noi în ţară văd că vin fel de fel de antrenor. Este o ţară mult mai permisibilă”, a spus Marius Şumudică, la Digi Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Fotbal Romania

Ultimele articole Toate articolele