Ultima oră
VIDEO | Farul - CFR Cluj 5-1. Dobrogenii fac recital în duelul fostelor campioane VIDEO | Farul - CFR Cluj 5-1. Dobrogenii fac recital în duelul fostelor campioane
CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A la feminin CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A la feminin
Emma Răducanu, eliminată de liderul WTA Iga Swiatek în sferturi la Stuttgart Emma Răducanu, eliminată de liderul WTA Iga Swiatek în sferturi la Stuttgart
Mesaj pentru Horia Tecău Mesaj pentru Horia Tecău
Un arbitru de scaun bulgar a primit interdicţie pe viaţă pentru încălcări legate de corupţie Un arbitru de scaun bulgar a primit interdicţie pe viaţă pentru încălcări legate de corupţie
VIDEO | Soluţie pentru naţională! Louis Munteanu, gol de mare fineţe în poarta celor de la CFR Cluj VIDEO | Soluţie pentru naţională! Louis Munteanu, gol de mare fineţe în poarta celor de la CFR Cluj

ULTIMA ORĂ ǀ Real Madrid a anunţat oficial despărţirea de Karim Benzema! Salariu astronomic pentru starul francez la noua sa echipă

Real Madrid Publicat pe 4 iun 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38288/21217842/1/profimedia-0774934007.jpg

Karim Benzema, golgheterul şi căpitanul lui Real Madrid, va părăsi formaţia de pe Santiago Bernabeu după 14 ani petrecuţi în tricoul ”Los Blancos”, potrivit unui anunţ oficial făcut de madrileni.

Jurnaliştii de la celebra publicaţi Goal.com susţin că Benzema a ajuns la un acord verbal cu echipa saudită Al-Ittihad, unde va câştiga anual 100 de milioane de euro în cadrul unui contract valabil pentru următoarele două sezoane.

Karim Benzema pleacă de la Real Madrid după 14 ani

”Clubul de fotbal Real Madrid şi căpitanul nostru Karim Benzema au convenit să-şi încheie timpul strălucit şi de neuitat petrecut împreună.

Real Madrid ar dori să îşi arate recunoştinţa şi afecţiunea pentru un jucător care este deja una dintre cele mai mari legende ale noastre.

Karim Benzema s-a alăturat clubului nostru în 2009, la doar 21 de ani, şi a fost un jucător fundamental în această epocă de aur a istoriei noastre. În cele paisprezece sezoane în care ne-a reprezentat insigna şi tricoul, a câştigat 25 de titluri, un număr record pentru orice jucător de la Real Madrid: 5 Champions League, 5 Cupe Mondiale ale Cluburilor, 4 Supercupe Europene, 4 La Liga, 3 Cupe ale Regelui şi 4 Supercupe ale Spaniei.

Karim Benzema este actualul Balon de Aur UEFA şi Jucătorul Anului UEFA, precum a fost inclus în FIFA FIFPRO XI şi a câştigat Trofeul Pichichi 2022. Premii primite după unul dintre cele mai extraordinare sezoane din istoria noastră, în special în Liga Campionilor, în care căpitanul nostru a jucat câteva meciuri memorabile care au contribuit la câştigarea celei de-a 14-a Ligi a Campionilor a lui Real Madrid la Paris, fiind golgheterul competiţiei cu 15 goluri.

Karim Benzema este al cincilea jucător care ne-a îmbrăcat tricoul de cele mai multe ori, cu 647 de apariţii, şi este al doilea golgheter din toate timpurile lui Real Madrid, cu 353 de goluri. El este, de asemenea, al doilea golgheter din toate timpurile al lui Real Madrid, atât în ​​Liga, cât şi în Champions League. De asemenea, este al patrulea golgheter din istoria Ligii Campionilor şi al patrulea golgheter din istoria La Liga.

Cariera lui Karim Benzema la Real Madrid a fost un exemplu strălucitor de conduită şi profesionalism, iar el a reprezentat valorile clubului nostru. Karim Benzema şi-a câştigat dreptul de a-şi decide viitorul.

Madrilenii şi toţi fanii din întreaga lume s-au bucurat deopotrivă de fotbalul său magic şi unic, ceea ce l-a făcut unul dintre marile icoane ale clubului nostru şi una dintre marile legende ale fotbalului mondial.

Real Madrid este şi va fi întotdeauna casa lui şi îi dorim lui şi familiei sale toate cele bune în această nouă etapă a vieţii sale.

Marţi viitoare, 6 iunie, la ora 12:00 (CEST), va avea loc la Real Madrid Sport City un act instituţional de omagiu şi adio lui Karim Benzema, la care va fi prezent preşedintele nostru, Florentino Pérez.”, se arată în comunicatul de presă emis de Real Madrid.

Sursa foto: Profimedia

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Real Madrid

Ultimele articole Toate articolele