Ultima oră
VIDEO | Chelsea - Tottenham 2-0. Radu Drăguşin, rezervă în ”Battle of the Bridge” VIDEO | Chelsea - Tottenham 2-0. Radu Drăguşin, rezervă în ”Battle of the Bridge”
VIDEO | Tânărul Jiri Lehecka profită de abandonul lui Daniil Medvedev şi merge în semifinale la Madrid VIDEO | Tânărul Jiri Lehecka profită de abandonul lui Daniil Medvedev şi merge în semifinale la Madrid
Se conturează o campanie de transferuri stelară la CFR Cluj! Suma uriaşă pe care patronul ”o pune la bătaie” Se conturează o campanie de transferuri stelară la CFR Cluj! Suma uriaşă pe care patronul ”o pune la bătaie”
Unul din cei mai vechi străini din Superliga şi-a anunţat plecarea Unul din cei mai vechi străini din Superliga şi-a anunţat plecarea
Trei finale pe aparate, plus cea pe echipe pentru România, la CE de la Rimini Trei finale pe aparate, plus cea pe echipe pentru România, la CE de la Rimini
VIDEO | Remontada fabuloasă reuşită de Kiel! Nemţii au revenit de la -9 şi merg în Final Four-ul Ligii Campionilor VIDEO | Remontada fabuloasă reuşită de Kiel! Nemţii au revenit de la -9 şi merg în Final Four-ul Ligii Campionilor

ULTIMĂ ORĂ: Sepsi are antrenor! S-au înţeles cu omul care l-a dat pe Becali afară din vestiar

Sepsi OSK Publicat de Răzvan Cîrceag pe 8 oct 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38234/20422568/1/bergodi.jpg

Sepsi OSK s-a despărţit recent de Leo Grozavu, iar alesul covăsnenilor pentru banca tehnică este antrenorul italian Cristiano Bergodi. Deşi au fost anunţate alte nume pe lista de posibili antrenori.

Potrivit Sport.ro, antrenorul a confirmat oficial că s-a înţeles cu Sepsi. 

Ultima oară, Bergodi a antrenat-o pe CS U Craiova, unde şi-a dat demisia după 18 meciuri. Conform speculaţiilor, decizia a venit ca urmare a unor probleme personale, mama sa fiind grav bolnavă.

În 2009, după o remiză 0-0 dintre FCSB şi Sheriff Tiraspol, Gigi Becali a intrat în vestiar pentru a face scandal cu jucătorii. Bergodi a intrat în vestiar şi l-a dat afară pe Becali, iar ulterior a fost demis din funcţia de antrenor. 

De-a lungul carierei a mai antrenat echipe precum FC Naţional, FCSB, Rapid, Poli Iaşi, ASA Târgu Mureş, Voluntari, CFR Cluj sau CS U Craiova.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sepsi OSK

Ultimele articole Toate articolele