Ultima oră
VIDEO | Elias Charalambous a răbufnit după partida cu Oţelul! "Am fost penibili" VIDEO | Elias Charalambous a răbufnit după partida cu Oţelul! "Am fost penibili"
Chiricheş a aflat în direct că Becali l-a criticat: ”Crede că joc la ‘mişto’!” | VIDEO 

Chiricheş a aflat în direct că Becali l-a criticat: ”Crede că joc la ‘mişto’!” | VIDEO
FCSB, distrusă după ce a pierdut cu Oţelul Galaţi: ”A părut o echipă de retrogradare. Din cale afară de slabi!” | VIDEO EXCLUSIV

FCSB, distrusă după ce a pierdut cu Oţelul Galaţi: ”A părut o echipă de retrogradare. Din cale afară de slabi!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dorinel Munteanu este mulţumit de prestaţia fotbaliştilor gălăţeni. "Mă încântă jocul echipei mele" VIDEO | Dorinel Munteanu este mulţumit de prestaţia fotbaliştilor gălăţeni. "Mă încântă jocul echipei mele"
Becali a intrat în direct şi l-a distrus pe jucătorul aşteptat cu braţele deschise: ”Te nenoroceşte!”

Becali a intrat în direct şi l-a distrus pe jucătorul aşteptat cu braţele deschise: ”Te nenoroceşte!”
Team Romania a defilat la Jocurile Olimpice de la Paris. Soţii canotori Ionela şi Marius Cozmiuc au fost purtătorii de drapel Team Romania a defilat la Jocurile Olimpice de la Paris. Soţii canotori Ionela şi Marius Cozmiuc au fost purtătorii de drapel

ULTIMA ORĂ ǀ Trei absenţi pentru FCSB la meciul cu Oţelul Galaţi! Planul lui Elias Charalambous

FCSB Publicat pe 2 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21407212/1/fcsb-fc-u-craiova-superliga-superbet-12-11-2023.jpg

Alexandru Băluţă, Valentin Creţu şi Octavian Popescu sunt cei trei fotbalişti pe care nu poate conta Elias Charalambous la meciul dintre FCSB şi Oţelul Galaţi.

Charalambous a afirmat la conferinţa de presă că a decis deja primul 11 pentru partida împotriva nou-promovatei, însă a ales să păstreze confidenţialitatea, aşa cum este normal, de altfel.

Elias Charalambous le acordă credit înlocuitorilor

”Băluţă lipseşte. Creţu şi Tavi Popescu lipsesc şi ei. Sunt trei jucători care au ajutat echipa în acest sezon. Ne dorim cât mai mulţi jucători în lot, dar cred că avem soluţii pentru a-i înlocui.

Da, am decis primul 11. Nu e momentul să-l spun acum. Am decis şi îl veţi vedea mâine. Avem soluţii pentru a-i înlocui pe Băluţă şi Octavian Popescu. Vom lua cele mai bune decizii”, a declarat Elias Charalambous, la conferinţa de presă premergătoare meciului.

Tehnicianul cipriot a comentat şi situaţia lui Andrea Compagno, atacantul FCSB-ului cu numai 4 goluri în actualul sezon al Superligii, în 15 meciuri pentru ”roş-albaştri”.

”Compagno e un jucător ca toţi ceilalţi. Sigur, un atacant vrea să marcheze, dar eu cred că un atacant poate ajuta echipa prin mişcările sale, prin spaţiile pe care le creează. E un băiat care încearcă să se îmbunătăţească în fiecare zi.

Va fi mai fericit când va marca de mai multe ori. Sunt sigur că acel moment va veni şi îşi va recăpăta încrederea. E un jucător bun care ne poate ajuta. Se întâmplă ca un atacant să nu marcheze, vedem asta şi în străinătate. Sunt jucători de top care nu au aceleaşi cifre ca în sezonul trecut. Poate mâine va începe să marcheze din nou, dar cel mai important pentru mine e cum munceşte. Dacă Andrea va munci la fel, sunt sigur că într-o zi va fi răsplătit pentru ceea ce oferă”, a mai spus Charalambous.

FCSB – Oţelul Galaţi, unul dintre cele mai interesante dueluri din etapa a 18-a a Superligii, va fi transmis în direct de către Prima Sport 1, duminică, de la ora 21:00. Partida poate fi urmărită şi online prin intermediul platformei www.primaplay.ro, locul unde se văd toate confruntările din primul eşalon al fotbalului românesc şi cele mai importante din Liga a 2-a.

Totodată, site-ul www.primasport.ro va reda în regim live video & text fazele-cheie ale jocului cum ar fi golurile, rătările, paradele spectaculoase sau intervenţiile video arbitrajului.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele