adplus-dvertising
Ultima oră
"Se creează o emulaţie, o stare de spirit deosebită”. Universitatea Cluj arată foarte bine sub comanda lui Ioan Ovidiu Sabău "Se creează o emulaţie, o stare de spirit deosebită”. Universitatea Cluj arată foarte bine sub comanda lui Ioan Ovidiu Sabău
FC Argeş e fără victorie de 15 partide! ”Jucătorii sunt uniţi şi îşi doresc foarte mult să iasă din această situaţie” FC Argeş e fără victorie de 15 partide! ”Jucătorii sunt uniţi şi îşi doresc foarte mult să iasă din această situaţie”
Încă o lovitură pentru naţională! Mario Camora, out pentru ”dubla” cu Andorra şi Belarus Încă o lovitură pentru naţională! Mario Camora, out pentru ”dubla” cu Andorra şi Belarus
VIDEO | ”U” Cluj - FC Argeş 2-0. Piteştenii sunt fără victorie de aproape 5 luni! VIDEO | ”U” Cluj - FC Argeş 2-0. Piteştenii sunt fără victorie de aproape 5 luni!
Messi a sosit la Buenos Aires pentru primul meci al Argentina după ce a câştigat titlul mondial. Festivităţi programate pe stadionul ”Monumental” Messi a sosit la Buenos Aires pentru primul meci al Argentina după ce a câştigat titlul mondial. Festivităţi programate pe stadionul ”Monumental”
VIDEO ǀ Ziua şi controversa privind arbitrajul. VAR a intervenit dar nu a dat penalty pentru un potenţial henţ VIDEO ǀ Ziua şi controversa privind arbitrajul. VAR a intervenit dar nu a dat penalty pentru un potenţial henţ

ULTIMA ORĂ ǀ Vlad Chiricheş, aproape de transferul care îi poate relansa cariera. Un mare antrenor îl vrea pe român

Stranieri Publicat pe 7 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/20974384/1/asr.jpg

Fundaşul central al lui Cremonese şi al naţionalei României, Vlad Chiricheş, este dorit de experimentatul antrenor Claudio Ranieri (71 de ani) la Cagliari, formaţie retrogradată sezonul trecut în Serie B.

Stoperul în vârstă de 33 de ani s-a confruntat cu accidentările ce i-au măcinat întreaga carieră şi în acest sezon, reuşind să evolueze doar de 5 ori până acum pentru Cremonese, în actuala stagiune.

Claudio Ranieri a fost numit antrenorul lui Cagliari de la 1 ianuarie 2023, iar solicitarea sa către conducere a fost una clară. Are nevoie de oameni cu experienţă pentru a reveni în Serie A, iar Chiricheş este alesul tehnicianului pentru postul de fundaş central.

Jurnaliştii de la L'Unione Sarda susţin că apărătorul central în vârstă de 29 de ani, Edoardo Goldaniga, ar fi moneda de schimb primită de Cremonese.

Dacă se va concretiza mutarea, Cagliari va deveni a patra formaţie italiană din CV-ul lui Vlad Chiricheş, care a mai jucat până acum în Serie A pentru Napoli, Sassuolo şi Cremonese.

Cagliari se poziţionează pe locul 11 în Serie B, după 19 meciuri jucate, la finalul turului de campionat, cu 25 de puncte câştigate, la un punct de zona play-off-ului.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele