Ultima oră
Costel Gâlcă l-a revitalizat pe Andrei Ivan, iar fostul antrenor al Craiovei nu s-a abţinut: ”Asta e cartea de vizită!”

Costel Gâlcă l-a revitalizat pe Andrei Ivan, iar fostul antrenor al Craiovei nu s-a abţinut: ”Asta e cartea de vizită!”
Elias Charalambous a anunţat echipa unde vrea să antreneze: ”Am câştigat titlul de campion, aş merge!”

Elias Charalambous a anunţat echipa unde vrea să antreneze: ”Am câştigat titlul de campion, aş merge!”
Box | Saul "Canelo" Alvarez şi-a păstrat titlul unificat la categoria supermijlocie Box | Saul "Canelo" Alvarez şi-a păstrat titlul unificat la categoria supermijlocie
Lionel Messi intră în istoria MLS după ce a oferit cinci pase decisive şi un gol în meciul cu New York Red Bulls Lionel Messi intră în istoria MLS după ce a oferit cinci pase decisive şi un gol în meciul cu New York Red Bulls
Ladislau Boloni, atac la adresa arbitrajului după înfrângerea suferită în duelul cu Rennes: ”Nu ştiu dacă să urlu, să plâng sau să râd” Ladislau Boloni, atac la adresa arbitrajului după înfrângerea suferită în duelul cu Rennes: ”Nu ştiu dacă să urlu, să plâng sau să râd”
Cristiano Ronaldo, de neoprit! Starul portughez a marcat o triplă pentru  Al Nassr

Cristiano Ronaldo, de neoprit! Starul portughez a marcat o triplă pentru Al Nassr

Ultimele informaţii despre starea de sănătate a lui Maradona. "A avut episoade de confuzie"

Staruri din fotbal Publicat de Andrei Ionascu pe 9 nov 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38211/19580423/1/maradona.jpg

Diego Maradona a fost operat cu succes pe creier, pentru îndepărtarea unui hematom, iar recuperarea decurge bine. Medicul fostului fotbalist argentinian a precizat că Maradona nu va fi externat prea curând şi că a avut “episoade de confuzie”.

Diego Armando Maradona a fost internat de mai multe ori în spital în ultimii ani. Acum, i-a fost îndepărtat un hematom subdural (cheag de sânge), la câteva zile după ce a sărbătorit împlinirea vârstei de 60 de ani.

Presa din Argentina scrie că Maradona trebuie să gestioneze acum dependenţa de alcool, iar consumul de stupefiante este de asemenea interzis de către medici.

"Starea lui se îmbunătăţeşte în fiecare zi, iar recuperarea decurge incredibil. El nu va pleca încă acasă. A avut episoade de confuzie legate de o abstinenţă, care necesită un tratament de mai multe zile. Dar este de acord cu aceste măsuri care trebuie luate", a declarat Leopoldo Luque, medicul lui Maradona.

Diego Maradona este antrenorul echipei argentiniene de primă ligă Gimnasia La Plata.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri