Ultima oră
VIDEO | Elias Charalambous a răbufnit după partida cu Oţelul! "Am fost penibili" VIDEO | Elias Charalambous a răbufnit după partida cu Oţelul! "Am fost penibili"
Chiricheş a aflat în direct că Becali l-a criticat: ”Crede că joc la ‘mişto’!” | VIDEO 

Chiricheş a aflat în direct că Becali l-a criticat: ”Crede că joc la ‘mişto’!” | VIDEO
FCSB, distrusă după ce a pierdut cu Oţelul Galaţi: ”A părut o echipă de retrogradare. Din cale afară de slabi!” | VIDEO EXCLUSIV

FCSB, distrusă după ce a pierdut cu Oţelul Galaţi: ”A părut o echipă de retrogradare. Din cale afară de slabi!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dorinel Munteanu este mulţumit de prestaţia fotbaliştilor gălăţeni. "Mă încântă jocul echipei mele" VIDEO | Dorinel Munteanu este mulţumit de prestaţia fotbaliştilor gălăţeni. "Mă încântă jocul echipei mele"
Becali a intrat în direct şi l-a distrus pe jucătorul aşteptat cu braţele deschise: ”Te nenoroceşte!”

Becali a intrat în direct şi l-a distrus pe jucătorul aşteptat cu braţele deschise: ”Te nenoroceşte!”
Team Romania a defilat la Jocurile Olimpice de la Paris. Soţii canotori Ionela şi Marius Cozmiuc au fost purtătorii de drapel Team Romania a defilat la Jocurile Olimpice de la Paris. Soţii canotori Ionela şi Marius Cozmiuc au fost purtătorii de drapel

Ultimul sezon al lui Gigi Becali în fotbal? „Nu se va mai băga de la anul”

FCSB Publicat pe 11 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21555555/1/conferinta-de-presa-fcsb-prezentare-bogdan-vintila-23-08-2019.jpg

FCSB este lider autoritar în Superliga cu 7 etape rămase de disputat. „Roş-albaştri” se află la 10 puncte distanţă de locul secund, ocupat de CFR Cluj, pe care o va întâlni duminică, de la 21:00, în Gruia. Partida ce face parte din cadrul rundei cu numărul 4 a play-off-ului va fi transmisă în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro.

Parcursul senzaţional al FCSB-ului din această ediţie se datorează în mare parte şi lui Gigi Becali, atât pentru efortul depus din punct de vedere financiar, cât şi prin implicarea pe care acesta a avut-o la echipă.

Latifundiarul din Pipera a recunoscut adesea că s-a implicat în deciziile luate privind primul 11 al FCSB-ului, în schimbările care aveau loc la pauză, dar şi în schimbările dintre meciuri.

Adrian Mutu crede că Gigi Becali va ieşi din fotbal: „Îşi face damblaua şi îşi vede de lucrurile lui”

Adrian Mutu, fostul antrenor al celor de la CFR Cluj, este de părere că în cazul în care Gigi Becali îşi va îndeplini visul şi va câştiga campionatul după nouă ani de aşteptare, acesta va face un pas înapoi şi nu se va mai implica la echipă, pentru că nu va mai avea nimic de demonstrat.

„Cred că Gigi Becali, dacă ia campionatul, şi o să-l ia aproape sigur, ca să nu spun sigur, nu se va mai băga (n.r.-la echipă) de la anul. Dar nu ştiu de ce… Nu-l cunosc, nu am vorbit… Când ne vedem, ne salutăm, dar nu avem prietenii. E şi mai în vârstă ca mine.

Eu cred că Gigi îşi face damblaua şi îşi vede de lucrurile lui. Şi spune: `Gata, am făcut-o şi pe asta`. Că o face o dată, o face de cinci ori, are şi o vârstă, la un moment dat te opreşti… Nu-şi pune antrenor, că are…

În sufletul lui, Gigi Becali este cel mai fericit om că toată lumea ştie că el a făcut echipa, primul 11 şi schimbările. Şi că le-a demonstrat tuturor că poate să o facă şi pe asta. Şi că poate să câştige campionatul”,a spus Adrian Mutu conform Fanatik.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele