adplus-dvertising
Ultima oră
CM 2022 | Totul despre turneul final din Qatar! Program complet, rezultate, tabloul sferturilor CM 2022 | Totul despre turneul final din Qatar! Program complet, rezultate, tabloul sferturilor
Olanda - Argentina 2-2 (3-4)! ”Pumele” s-au calificat dramatic în semifinalele CM 2022 la loviturile de departajare Olanda - Argentina 2-2 (3-4)! ”Pumele” s-au calificat dramatic în semifinalele CM 2022 la loviturile de departajare
Thiago Silva, dărâmat de eliminarea Braziliei. ”E greu să găseşti cuvinte şi să te consolezi” Thiago Silva, dărâmat de eliminarea Braziliei. ”E greu să găseşti cuvinte şi să te consolezi”
Miodrag Jesic, fost antrenor la CS Otopeni, în 2008-2009, a murit Miodrag Jesic, fost antrenor la CS Otopeni, în 2008-2009, a murit
Selecţionerul Tite părăseşte naţionala Braziliei, după eliminarea în ”sferturile” Cupei Mondiale Selecţionerul Tite părăseşte naţionala Braziliei, după eliminarea în ”sferturile” Cupei Mondiale
Naţionala de fotbal feminin, locul 40 în clasamentul FIFA Naţionala de fotbal feminin, locul 40 în clasamentul FIFA

Un al cincilea suspect a fost plasat în detenţie preventivă în "cazul Pogba"

Serie A Publicat pe 20 sep 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38112/20865016/1/pp.jpg


Un al cincilea bărbat a fost arestat preventiv, marţi, în cazul Paul Pogba, potrivit unor surse judiciare, citate de AFP. El fusese deja pus sub acuzare sâmbătă în cadrul anchetei desfăşurate la Paris privind extorcarea de fonduri denunţată de fotbalistul Paul Pogba.
 
El este unul dintre cei cinci suspecţi - fratele lui Paul Pogba, Mathias, şi patru rude ale fraţilor Pogba cu vârste cuprinse între 27 şi 36 de ani - inculpaţi sâmbătă în acest dosar.
 
Jucătorul de la Juventus, în vârstă de 29 de ani, a denunţat tentative de extorcare între martie şi iulie 2022 în valoare de 13 milioane de euro. Însă faptele au ieşit la iveală abia după publicarea, pe 27 august, a unui videoclip enigmatic cu Mathias Pogba, el însuşi fotbalist profesionist de 32 de ani, care a promis „dezvăluiri” despre fratele său.
 
El a fost inculpat pentru extorcare de bani în grup organizat şi participare la un grup infracţional, fiind reţinut preventiv. Pentru faptele de răpire din noaptea de 19 spre 20 martie a fost plasat sub statutul mai favorabil de martor asistat.
 
Paul Pogba a declarat la prima audiere că a fost atras într-o capcană de prieteni din copilărie, ajutaţi de două persoane mascate şi înarmate. Aceştia l-au acuzat că nu i-a ajutat pe plan financiar şi i-ar fi pretins suma de 13 milioane de euro. Pogba susţine că ar fi plătit 100.000 de euro şi că l-ar fi recunoscut printre atacatori pe fratele său mai mare, Mathias. Ulterior Paul a spus, în faţa anchetatorilor,, că este posibil ca Mathias să fi fost ”pus sub presiune” de persoanele care doreau să îi ceară sume de bani.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Serie A

Ultimele articole Toate articolele