Ultima oră
VIDEO | UTA Arad - Oţelul Galaţi 0-0, în direct la Prima Sport 1! Primă repriză bogată în ocazii VIDEO | UTA Arad - Oţelul Galaţi 0-0, în direct la Prima Sport 1! Primă repriză bogată în ocazii
Turneul final al Billie Jean King Cup se va juca în format eliminatoriu. România îşi va afla adversara pe 30 aprilie Turneul final al Billie Jean King Cup se va juca în format eliminatoriu. România îşi va afla adversara pe 30 aprilie
Clubul din Superliga ce va primi de la bugetul local peste 1 milion de euro! Clubul din Superliga ce va primi de la bugetul local peste 1 milion de euro!
Iuliana Demetrescu va arbitra o semifinală de Liga Campionilor la fotbal feminin Iuliana Demetrescu va arbitra o semifinală de Liga Campionilor la fotbal feminin
Încă un mare oraş din ţară e aproape să aibă stadion modern. Guvernul a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru o arenă de 30.000 de locuri Încă un mare oraş din ţară e aproape să aibă stadion modern. Guvernul a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru o arenă de 30.000 de locuri
Un antrenor din Superliga se află în negocieri: „Ambele părţi vrem” Un antrenor din Superliga se află în negocieri: „Ambele părţi vrem”

Un alt jucător de la Manchester United a fost jefuit: este al cincilea! Detalii îngrozitoare: „I-au pus cuţitul la gât”

Manchester United Publicat pe 27 mar 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38268/20652850/1/mu.jpg

Olandezul Tahith Chong, jucător la Manchester United, a fost victima unui jaf, la numai două săptămâni după ce coechipierul său Paul Pogba s-a ales cu locuinţa spartă de hoţi, informează lefigaro.fr.

Potrivit informaţiilor The Sun, tânărul de 22 de ani a fost trezit de indivizi cu cagule la ora 03.00 şi ameninţat cu cuţitul la gât.

Atacatorii l-au "dojenit" pentru slaba securitate a locuinţei sale şi i-au luat apoi bijuterii, ceasuri şi genţi de lux.

"A fost o experienţă teribilă pentru el, a rămas în stare de şoc. A fost trezit de trei bărbaţi înarmaţi, cu cagule, care i-au pus cuţitul la gât. De asemenea, i-au pus lanternele în ochi şi i-au ordonat să se ridice şi să le dea obiectele. Părea că ştiau ce fac şi ce urmăresc. Ştiau cine este şi îi spuneau pe nume. Şi chiar i-au spus că trebuie să-şi îmbunătăţească securitatea locuinţei sau riscă să i se întâmple din nou. Este înfricoşător. A rămas extrem de zguduit", a precizat o sursă pentru cotidianul citat.

Tahith Chong este al cincilea jucător de la United victimă a hoţilor de la Crăciun încoace.

Chong este împrumutat în prezent la Birmingham, dar s-a întors la Manchester pentru a-şi trata o accidentare.

 

mail-share icon Email
viewscnt