Ultima oră
VIDEO | Metz - CSM Bucureşti 29-23. ”Tigroaicele” ratează şi în acest an Final Four-ul Ligii Campionilor VIDEO | Metz - CSM Bucureşti 29-23. ”Tigroaicele” ratează şi în acest an Final Four-ul Ligii Campionilor
Panagiotis Tachtsidis a primit o ofertă inedită Panagiotis Tachtsidis a primit o ofertă inedită
Daniel Pancu a dezvăluit motivul pentru care nu poate semna cu Rapid: „Discuţia durează cinci secunde, nici nu are rost să o începem” Daniel Pancu a dezvăluit motivul pentru care nu poate semna cu Rapid: „Discuţia durează cinci secunde, nici nu are rost să o începem”
CIO a decis o interdicţie de 15 ani pentru şeicul Ahmad al Kuwaitului CIO a decis o interdicţie de 15 ani pentru şeicul Ahmad al Kuwaitului
Ana Bărbosu, locul 4 în finală la sărituri, la Campionatele Europene de la Rimini Ana Bărbosu, locul 4 în finală la sărituri, la Campionatele Europene de la Rimini
Pavol Safranko, dorit de o forţă din Superliga. ”Mie mi-ar părea foarte rău dacă l-ar lua” Pavol Safranko, dorit de o forţă din Superliga. ”Mie mi-ar părea foarte rău dacă l-ar lua”

Un alt mare transfer al verii, aproape rezolvat. Presa engleză anunţă acordul dintre United şi Real pentru Varane

Premier League Publicat pe 27 iul 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38266/20317748/1/var.jpg


Real Madrid a ajuns la un acord cu Manchester United pentru transferul fundaşului francez Raphael Varane, anunţă presa engleză.
 
Jucătorul de 28 de ani s-a înţeles deja cu Manchester United, iar suma de transfer ar urma să fie între 45 şi 50 de milioane de euro.
 
Potrivit The Athletic, Varane este aşteptat în această săptămână în Anglia, urmând să semneze un contract pe patru sezoane.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Premier League

Ultimele articole Toate articolele